Ajanvaraukseton koronarokotus tarjolla jälleen perjantaina Savonlinnassa – Walk in -rokotukseen voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet

Rokotusaikoja on tarjolla mainiosti myös ajanvarauksen kautta, kertoo Sosteri.

Myös niinsanottu walk in -rokotus tapahtuu Savonlinnan pääterveysasemalla. Kuvituskuva. Agata Anttonen

Juho Silventoinen

Koronarokotteen voi hankkia ilman ajanvarausta jälleen kuluvalla viikolla, tiedottaa Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosteri.

Rokotuksia on tarjolla Savonlinnan pääterveysasemalla niinsanotulla walk in -periaatteella perjantaina 13. elokuuta. Rokotteita saa kello 7.30 alkaen ja niitä on tarjolla kahteen saakka iltapäivällä.

Palvelu on tarjolla kaikille 12 vuotta täyttäneille. Rokotuspäivässä onnistuu myös tehosterokotteen aikaistaminen, kunhan ensimmäisen koronarokotteen on saanut vähintään kahdeksan viikkoa aikaisemmin.

Myös tavanomaisen ajanvarauksen kautta on Sosterin mukaan saatavilla hyvin rokotusaikoja ensimmäisen rokoteannoksen ottajille.

Sosteri tiedotti lisäksi aloittaneensa 12–15-vuotiaiden koronarokottamisen. Ajan voi varata pääterveysaseman rokotuspisteeseen nuori itse tai hänen vanhempansa. Rokotukset pyritään Sosterin mukaan aloittamaan myös kouluissa ja oppilaitoksissa mahdollisimman nopeasti.

12–15-vuotiaan rokotusaika on varattavissa vain puhelimitse numerosta 044 417 3698. Numero palvelee maanantaista torstaihin aamukahdeksasta puoli neljään iltapäivällä ja perjantaisin kello kahdeksasta kahteen.

16 vuotta täyttäneet voivat varata ajan myös sähköisesti verkkopankkitunnuksillaan Sosterin ajanvaraussivulta.

Palvelut

Ruokapaikka