Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan Taiteiden yö -tapahtumaan haetaan esiintyjiä ja taiteilijoita

Taiteiden yö -tapahtuma siirrettiin lauantaille 4. syyskuuta.

Savonlinnan Taiteiden yö -tapahtumaan lauantaina 4. syyskuuta etsitään nyt esiintyjiä ja taiteilijoita, jotka pystyisivät tuottamaan Savonlinnan asukkaille ja tapahtumakävijöille mukavia taide-elämyksiä.

Taiteilijoille tarjotaan mahdollisuutta kehittää esiintymistaitoja ja esittää osaamistaan monenlaisissa esiintymisympäristöissä kaupunkikeskustan alueella.

Yhtenä valintakriteerinä tapahtumaan mukaan pääsemiselle on se, kuinka paljon koronaepidemia on vaikuttanut taiteen esilletuomiseen ja taiteilijan talouteen.

– Esiintyjäjoukkomme valikoituu suurimmalta osalta, ei kuitenkaan kokonaan, koronakurimuskertomusten pohjalta, yhdistyskoordinaattori Asko Koukkari Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:stä kertoo.

Taiteiden yö -tapahtuma järjestetään Savonlinnan Syystulien yhteydessä. Tapahtumien järjestelyistä vastaa Savonlinnan Seudun Kolomonen ry eri yhdistysten ja yritysten tuella.

Tapahtuman kuluja varten yritettiin saada rahaa joukkorahoituksella, mutta sen tuotto jäi Koukkarin mukaan vähäiseksi.

Hakemus esiintyjäksi pääsemistä varten, eli taiteilijaesittely, teosesittely, arvio esityksen kustannuksista ja "koronakurimuskertomus", pyydetään lähettämään sähköpostilla 6. elokuuta 2021 klo 16 mennessä osoitteeseen kolomonen@kolomonen.fi.