Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joroisten musiikkipäivät starttaavat perjantaina – Mukana on monia savonlinnalaisillekin tuttuja esiintyjiä, konsertteja on viidellä paikkakunnalla

Joroisten musiikkipäivät alkavat perjantaina. Konserttipaikkoja on Joroisten lisäksi muun muassa Rantasalmella ja Juvalla.

Joroisten musiikkipäivät pyörähtävät käyntiin perjantaina 23. elokuuta Konsta Hietasen konsertilla Joroisten Areenalla.

Lauantaina 24. elokuuta samalla areenalla kuullaan maailman kantaesityksenä George Gershwinin Rhapsody in Blue -teoksen sovitus kuorolle ja jazz-orkesterille. Teoksen esittävät Jyväskylä Big Band ja kamarikuoro Cantinovum, musiikkipäivien tiedotteessa kerrotaan.

1. elokuuta saakka jatkuvilla juhlilla on Joroisten lisäksi konsertteja Rantasalmella, Juvalla, Varkaudessa ja Leppävirralla.

Musiikkipäivien Rantasalmen-konsertissa Järvisydämessä esiintyy 29. heinäkuuta rockia ja poppia kanteleella soittava laulaja-lauluntekijä Ida Elina, joka on nähty Savonlinnasalinkin lavalla Apulannan kiertueella vuonna 2018.

Muita savonlinnalaisille tuttuja musiikkipäivien artistinimiä ovat muun muassa mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto, baritoni Kristian Lindroos, tenori Jyrki Anttila ja sopraano Marjukka Tepponen.

Tarkempia tietoja Joroisten musiikkipäivistä ja niiden ohjelmistosta löytyy täältä.