Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juvan Koikkalassa murtauduttiin omakotitaloon ja vietiin ampuma-aseita sisältänyt asekaappi – Poliisi on jo saanut vihjeitä asiaan liittyen

Juvalla murtauduttiin juhannusviikonlopun aikana Koikkalantien kupeessa sijaitsevaan omakotitaloon. Murtautujat veivät mukanaan muun muassa asekaapin, joka sisälsi useita ampuma-aseita. Poliisi tutkii rikosta törkeänä varkautena.

Itä-Suomen poliisilaitos pyysi yleisöltä rikokseen liittyviä vihjeitä tiistaiaamuna. Rikoskomisario ja tutkinnanjohtaja Timo Häkkisen mukaan vihjeitä on saapunut, mutta läpimurtoa ne eivät ole toistaiseksi tuoneet mukanaan.

– Tarkistamme nyt vihjeiden, kuten ajoneuvotietojen, paikkansapitävyyttä. Juhannuksen aika hankaloittaa kuitenkin selvittämistä, koska seudulla liikkui paljon mökkeilijöitä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että talomurto oli lähialueen yksittäistapaus.

– On silti mahdollista, että ihmiset ovat vielä mökeillään eivätkä ole palanneet koteihinsa. Tällöin tapauksia voi löytyä lisää, Häkkinen toteaa.

Vihjeitä voi ilmoittaa poliisille edelleen puhelimitse numeroon 0295 415232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.