Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mansikka-britakakussa maistuu kesän aromit – Vastavalmistunut leipuri-kondiittori Veera Naukkarinen osaa ohjeen ulkoa, sillä hän leipoo sitä Enonkosken Maitolaiturin tiskiin joka päivä

Rapea kakkupohja, marenkipohja, mansikat ja kermavaahto pitää olla juuri oikeassa suhteessa.

Maitolaiturin ravintolassa on huisketta, kun lounasaika on jo ihan ovella. Koska ravintolan periaate on, että kaikki pyritään tekemään itse, työtä riittää. Ruuat pitää olla just eikä melkein yhdeltätoista valmiita. Yleiskone sekoittaa perunamuusia ja koko keittiö tuntuu olevan täynnä itsepyöriteltyjä lihapullia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi