Parikkalassa ja Taipalsaarella anastettiin rekisterikilpiä – Parikkalassa vietiin myös LP-levyjä patsaspuiston saunakamarista

Mikäli molemmat rekisterikilvet katoavat, rekisteritunnus kannattaa vaihtaa uuteen. Muuten voi joutua poliisin pysäyttämäksi.

Parikkalassa ja Taipalsaarella lähti viime viikolla rekisterikilpiä varkaan matkaan.

Parikkalassa anastettiin peräkärryn rekisterikilpi 12. toukokuuta. Taipalsaarella anastettiin kahdesta autosta rekisterikilvet 13.–14. toukokuuta välisenä aikana.

Poliisi tutkii tekoja näpistyksenä.

Parikkalassa on anastettu omaisuutta myös patsaspuiston saunakamarista 11.–12. toukokuuta välisenä aikana. Saunakamarista vietiin muun muassa LP-levyjä. Asiaa tutkitaan varkautena.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa poliisille sähköpostilla (vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi) tai puhelimitse (029 541 4559).

Jos rekisterikilpesi katoaa, toimi näin:

Tee rikosilmoitus, jos epäilet, että kilpi tai kilvet on varastettu.

Voit tilata uuden rekisterikilven kadonneen tai rikkoutuneen tilalle rekisteröintejä tarjoavalla katsastustoimipaikalla.

Jos molemmat kilvet ovat kadonneet tai olet tehnyt rikosilmoituksen, kannattaa vaihtaa rekisteritunnus uuteen.

Jos haluat pitää vanhan rekisterinumerosi, voit joutua poliisin pysäyttämäksi, koska kilpien anastusilmoitus säilyy poliisin rekisterissä.

Lähde: Poliisi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka