Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osuuskauppa Suur-Savo avaa ABC-jakeluaseman Visulahteen Mikkelissä

Osuuskauppa Suur-Savo ja Ramin konditoria aloittavat yritysyhteistyön, sillä molemmilla osapuolilla on kiinnostusta Visulahden kehittämiseen.

Mikkeliläisen Ramin konditorian Mikkelin Visulahteen tulevan leipomon ja taukopaikan yhteyteen avataan Osuuskauppa Suur-Savon ABC-jakeluasema. Rakennus valmistuu keväällä 2022.

Ramin konditorian ja Ok Suur-Savon välinen yhteistyö eteni nopeasti, sillä molemmat osapuolet jakavat saman näkemyksen alueen mahdollisuuksista.

– Maanrakennustyöt tontilla ovat jo käynnissä, ja uusi leipomo-kahvila valmistuu aikataulun mukaan, kertoo Ramin konditorian toimitusjohtaja Pirita Huikuri tiedotteessa.

ABC-jakeluasema valmistuu samassa aikataulussa leipomo-taukopaikan kanssa ja palvelee Viitostiellä liikkujien lisäksi etenkin Mikkelin pohjoisten ja itäisten kaupunginosien asukkaita.

– Olemme saaneet paljon asiakaspalautteita, joissa on toivottu ABC-polttonestejakelua myös Mikkelin pohjois-itäpuolelle. Nyt meille tarjoutui hyvä mahdollisuus täydentää palveluverkostoa ja tehdä yhteistyötä toisen vahvan eteläsavolaisen yrityksen kanssa, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.