Osuuskauppa Suur-Savo avaa ABC-jakeluaseman Visulahteen Mikkelissä

Osuuskauppa Suur-Savo ja Ramin konditoria aloittavat yritysyhteistyön, sillä molemmilla osapuolilla on kiinnostusta Visulahden kehittämiseen.

Leipomo ja taukopaikka sijoittuvat uuden Viitostien välittömään läheisyyteen. Mikko Kontti

Kirsti Vuorela

Mikkeliläisen Ramin konditorian Mikkelin Visulahteen tulevan leipomon ja taukopaikan yhteyteen avataan Osuuskauppa Suur-Savon ABC-jakeluasema. Rakennus valmistuu keväällä 2022.

Ramin konditorian ja Ok Suur-Savon välinen yhteistyö eteni nopeasti, sillä molemmat osapuolet jakavat saman näkemyksen alueen mahdollisuuksista.

– Maanrakennustyöt tontilla ovat jo käynnissä, ja uusi leipomo-kahvila valmistuu aikataulun mukaan, kertoo Ramin konditorian toimitusjohtaja Pirita Huikuri tiedotteessa.

ABC-jakeluasema valmistuu samassa aikataulussa leipomo-taukopaikan kanssa ja palvelee Viitostiellä liikkujien lisäksi etenkin Mikkelin pohjoisten ja itäisten kaupunginosien asukkaita.

– Olemme saaneet paljon asiakaspalautteita, joissa on toivottu ABC-polttonestejakelua myös Mikkelin pohjois-itäpuolelle. Nyt meille tarjoutui hyvä mahdollisuus täydentää palveluverkostoa ja tehdä yhteistyötä toisen vahvan eteläsavolaisen yrityksen kanssa, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka