Jari Mutanen on Etelä-Savon ely-keskuksen uusi ylijohtaja

Ylijohtajan toimikausi alkaa 1. toukokuuta ja kestää vuoden 2024 loppuun.

Jari Mutanen siirtyy Etelä-Savon ely-keskukseen Pohjois-Savon ely-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajan paikalta. Paula Kettunen

Janne Kettunen

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ely) uudeksi ylijohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Jari Mutanen.

Valtioneuvoston tekemä nimitys julkistettiin torstaina. Etelä-Savon ely-keskuksen tiedotteen mukaan Mutasen toimikausi alkaa 1. toukokuuta ja kestää vuoden 2024 loppuun.

Ylijohtaja vastaa ely-keskuksen toiminnan tuloksellisuudesta ja yhteisten tulostavoitteiden saavuttamisesta.

Mutanen siirtyy Etelä-Savon ely-keskukseen Pohjois-Savon ely-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajan virasta.

Mutanen seuraa Etelä-Savon ely-keskuksen ylijohtajana Pekka Häkkistä, joka jää eläkkeelle toukokuun alussa.

Ennen ylijohtajan virkaan nimittämistä Mutanen oli aiemmin tänä vuonna jo valittu Etelä-Savon ely-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajaksi aikavälille 1.5.2021–31.12.2024.

Tiedotteen mukaan Mutasella on pitkäaikainen ja laaja johtajakokemus ely-keskuksen ja Etelä-Savon ympäristökeskuksen palveluksessa.

Hän työskenteli Etelä-Savon ympäristökeskuksessa johtotehtävissä vuosina 1996–2009 ennen siirtymistään Pohjois-Savon ely-keskukseen.

Anttolasta kotoisin oleva Mutanen näkee ely-keskuksen tärkeänä maakunnan kestävän kehityksen tukijana.

– Monipuolinen osaaminen, toimivat palvelut, luottamus ja yhdessä tekeminen ovat kaiken perusta, Mutanen sanoo tiedotteessa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka