Savonlinnassa on varmistunut viisi uutta koronatartuntaa – Sosterin alueella on yhteensä 450 henkilöä karanteenissa tällä hetkellä

Uusista tartunnoista kolme liittyy työyhteisön tartuntaketjuun ja kaksi Asemantien päiväkodin tartuntaketjuun.

Savonlinnasta on löytynyt viisi uutta koronatartuntaa. Sosterin tiedotteen mukaan yksi tartunnoista todettiin keskiviikkona ja neljä tänään torstaina.

Uusista tartunnoista kolme liittyy työyhteisön tartuntaketjuun ja niistä kaksi on todettu jo karanteenissa olevilla. Työyhteisöön liittyvästä tartuntaketjussa on todettu jatkotartuntoineen kaikkiaan jo yhteensä 30 tartuntaa.

Uusista tartunnoista kaksi liittyy puolestaan Asemantien päiväkodin tartuntaketjuun. Ketjussa on tähän mennessä todettu yhteensä viisi tartuntaa. Päiväkotiketjun sairastumisten vuoksi karanteeniin on asetettu 12 henkilöä lisää eilen karanteeniin määrättyjen lisäksi. Tartuntoihin liittyen myös Talvisalon koulun Heikinpohjan toimipisteen 1.–2.-luokka sekä iltapäiväkerho on asetettu karanteeniin, eli yhteensä 28 lasta ja yhdeksän opettajaa.

Kaikkiin tartuntaketjuihin liittyen noin 450 henkilöä on karanteenissa Sosterin alueella tällä hetkellä.

Koronavirukselle on voinut altistua Savonlinnassa uusien tartuntojen vuoksi:

- Lauantaina 27. maaliskuuta kello 19.30–20 Mertalan S-Marketissa

Kaikki altistumispaikat löytyvät Sosterin nettisivuilta.

Sosteri muistuttaa tiedotteessa, että testaus ja tartunnanjäljitys toimivat normaalisti koko pääsiäisen ajan. Pienissäkin oireissa testiin on syytä hakeutua välittömästi, koska alueella on aktiivisia tartuntaketjuja.

Mainos: Itä-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka