Pääsiäisen jumalanpalvelus nähdään Itä-Savon verkossa – "Tämä on valoisa ja riemukas jumalanpalvelus, jossa on katsottavaa koko perheelle"

Kirkkoon ei voi mennä koronarajoitusten takia, joten pääsiäisen sanajumalanpalvelus lähetetään suorana striimauksena verkossa.

Ensimmäisen pääsiäispäivän sanajumalanpalvelusta voi seurata sunnuntaiaamuna Itä-Savon verkkosivun kautta löytyvästä linkistä. Soila Puurtinen

Marja-Liisa Karjalainen

Pääsiäisen sanajumalanpalvelus Savonlinnan Tuomiokirkosta sunnuntaina 4. huhtikuuta lähetetään suorana striimilähetyksenä Itä-Savon verkkosivulla alkaen kello 10.

Pappeina jumalanpalveluksessa ovat vs. kirkkoherra Leena Paintola (liturgia ja saarna) ja kappalainen Tero Tyni. Kyseessä on Paintolan ensimmäinen jumalanpalvelus vs. kirkkoherrana, kun kirkkoherra Sammeli Juntunen jää huhtikuun alusta alkaen vuorotteluvapaalle.

Jumalanpalveluksen musiikista vastaavat johtava kanttori Minna Raassina ja kanttori Minna Malinen.

Avustajana toimii nuorisotyönohjaaja Anna Lamberg. Hänen tehtävänään on havainnollistaa liikkeellä jumalanpalveluksessa kuultavia tekstejä, ja antaa siten synnintunnustukselle ja uskontunnustukselle omat tulkintansa.

Jumalanpalveluksessa on mukana myös lapsia tuomassa lähetykseen vielä lisää pääsiäisen iloa ja valoa. Heidän kanssaan Lamberg esimerkiksi koristelee pääsiäiskirkkoa.

– Tämä on valoisa ja riemukas jumalanpalvelus, jossa on katsottavaa koko perheelle, myös lapsille, seurakunnasta luvataan.

Tämä on valoisa ja riemukas jumalanpalvelus, jossa on katsottavaa koko perheelle, myös lapsille.

Kirkkoon pääsee livestriimin kautta

Seurakuntalaiset eivät pääse kirkkoon jumalanpalvelusta seuraamaan koronarajoitusten takia.

Sen sijaan sitä voi katsoa suorana lähetyksenä Itä-Savon verkkosivulta osoitteesta ita-savo.fi. Kuvauksesta vastaa Savo Filmsin Sami Karttunen.

Lisäksi jumalanpalveluksen voi tavalliseen tapaan kuunnella Savonlinnan seurakunnan sivulta savonlinnanseurakunta.fi sekä Järviradiosta taajuudelta 89,6 MHz.

Pääsiäisen sanajumalanpalvelus sunnuntaina 4. huhtikuuta kello 10 alkaen osoitteissa ita-savo.fi ja savonlinnanseurakunta.fi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka