Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sosteri siirsi alkuviikon koronarokotusajat myöhemmäksi THL:n perjantaina voimaan tulleiden uusien linjausten vuoksi

Sosteri ottaa yhteyttä kaikkiin, joiden rokotusaika joudutaan siirtämään.

Sosteri on siirtänyt Savonlinnan seudulla maanantain ja keskiviikon 22.–24. maaliskuuta väliselle ajalle varatut koronarokotusajat myöhempään ajankohtaan, kertoo Sosteri tiedotteessaan.

Rokotusajat on siirretty myöhempään ajankohtaan, koska Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL linjasi perjantaina 19. maaliskuuta, että AstraZenecan koronavirusrokotteen käyttö keskeytetään tilapäisesti. Kahden muun käytössä olevan koronavirusrokotteen käyttö jatkuu normaalisti.

Kaikille joiden rokotusaika on jouduttu siirtämään, on annettu samalla uusi aika.

– Maanantain 22.3. ja tiistain 23.3. rokotusajat on siirretty myöhempään ajankohtaan jo lauantaina, mutta teknisten ongelmien vuoksi rokotusajan siirrosta kertova tekstiviesti ei ole valitettavasti saavuttanut kaikkia, osastonhoitaja Anna-Maija Huttunen Sosterista kertoo tiedotteessa.

Sosteri tavoittaa tänään maanantaina uudelleen kaikki, joiden rokotusaika on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan.

– Heihin, joiden aika siirtyy, otetaan Sosterista yhteyttä tekstiviestillä tai soittamalla. Omaa aikaa ei pidä lähteä perumaan tai muuttamaan itse, Huttunen korostaa.

Maanantain 22. maaliskuuta ajat on siirretty tiistaille 30. maaliskuuta samalle kellonajalle kuin alkuperäinen aika.

Tiistain 23. maaliskuuta ajat on siirretty keskiviikolle 31. maaliskuuta samalle kellonajalle kuin alkuperäinen aika. Keskiviikolle 24. maaliskuuta ajan varanneille soitetaan Sosterista maanantain aikana.