Itä-Savon tilaajalle on tarjolla aiempaa enemmän — Digilukijalle aukeaa myös neljä muuta verkkolehteä

Verkkosisällöt muuttuvat ei-tilaajille maksullisiksi — Ilmaiseksi voi verkosta lukea kolme juttua viikossa.

Jaana Rautio-Teijonmaa

Itä-Savon digisisällöt laajenevat tällä viikolla.

Nyt kaikkiin tilauksiin sisältyy myös neljän muun Kaakon Viestinnän lehden (Länsi-Savo, Etelä-Saimaa, Kouvolan Sanomat sekä Kymen Sanomat) digisisältöjen käyttöoikeus.

Samalla Itä-Savon verkkosivujen sisällöt muuttuivat maksullisiksi. Tilaajat voivat jatkossakin käyttää verkkosivuja rajoittamattomasti. Muut kävijät voivat lukea verkkosivuilta ilmaiseksi kolme juttua viikossa. Pidemmät artikkelit ovat ainoastaan tilaajien luettavissa.

— Uudistuksessa on kysymys siitä, että lukijatutkimusten mukaan digitaaliset tuotteemme kiinnostavat yhä enemmän lukijoitamme. Haluamme myös kehittää digipalveluitamme entistäkin kiinnostavimmiksi ja siten palvella lukijoitamme vielä paremmin, kertoo Itä-Savon vastaava päätoimittaja Jaana Rautio-Teijonmaa.

Valtaosa suomalaisista sanomalehdistä on siirtynyt verkossa maksullisuuteen jo aiemmin.

— Yleisesti on hyväksyttävää, että ne jotka haluavat lukea ja käyttää digisisältöjämme, myös maksavat niistä. Itä-Savo kuuluu viimeisimpiin sanomalehtiin, joka ottaa digisisältöjensä maksullisuuden käyttöön, Rautio-Teijonmaa perustelee.

Digisisällöt kuuluvat kaikkiin Itä-Savon printtitilauksiin. Digitunnukset voi aktivoida osoitteessa www.ita-savo.fi/asiakastili.

Samoilla tunnuksilla voit käyttää kaikkien viiden lehden verkkosivujen sisältöjä ja mobiilisovelluksia sekä lukea näköislehtiä. Näköislehden kautta aamun lehti on luettavissa kätevästi vaikka matkoilla tai mökillä.

Lisätietoa, kysymyksiä ja niihin vastauksia

Minulle tulee lehti, miten pääsen lukemaan digisisältöjä?

Tilaajilla on oikeus käyttää kaikkia verkkosivujemme sisältöjä. Eli kaikki verkkosivuilla julkaistavat jutut ovat tilaajien luettavissa, kuten myös näköislehti sekä mobiilisovelluksen sisällöt. Jotta pääset hyödyntämään verkkosisältöjä, tarvitset asiakastilin. Jos sinulla ei vielä ole asiakastiliä, luo se osoitteessa www.ita-savo.fi/asiakastili. Tarvitset tilin luomiseen asiakasnumerosi sekä postinumerosi. Asiakasnumero löytyy laskustasi, voit myös kysyä sen tilaajapalvelustamme osoitteesta tilaukset@kaakonviestinta.fi.

Lue näköislehteä

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissa jo varhain aamuyöllä. Näköislehden voit lukea joko nettisivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme.

Mitä sisältöjä verkkosivuilla on?

Verkkosivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset, analyysit ja mielipiteet. Vain Itä-Savoa lukemalla pääset pintaa syvemmälle paikallisiin puheenaiheisiin ja käsiksi ihmisiä puhuttaviin ilmiöihin.

Lue myös muita Kaakon Viestinnän lehtiä

Lehtiemme tilaajilla on käyttöoikeus neljän muun Kaakon Viestinnän lehden digiversioihin. Et tarvitse siihen erillisiä tunnuksia, vaan yhden lehden tunnukset käyvät myös muissa lehdissä: Etelä-Saimaa, Länsi-Savo, Kouvolan Sanomat ja Kymen Sanomat.

Olen unohtanut salasanani, mitä teen?

Voit luoda salasanan uudelleen kirjautuessasi, klikkaamalla ”Oletko unohtanut salasanasi” -linkkiä. Pääset sinne osoitteessa ita-savo.fi/salasana.

Mistä löydän Itä-Savon mobiilisovelluksen?

Mobiilisovelluksemme voit ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. Sovelluksessa on mukana tuoreimmat verkkouutiset sekä näköislehti, joita pääset lukemaan, kun sinulla on voimassa oleva tilaus.

En ole tilaaja, mitä voin lukea nettisivuilta?

Ei-tilaajat voivat lukea rajatun määrän juttuja verkkosivuiltamme. Avainkuvakkeella merkityt jutut on rajattu vain tilaajien luettavaksi.

Lue näköislehti ilman nettiyhteyttä

Lataamalla näköislehden mobiilisovellukseen voit lukea sen myöhemmin ilman nettiyhteyttäkin esimerkiksi lentokoneessa.

Kuuntele uutiset sovelluksestamme

IOs-sovelluksissamme on puhesyntetisaattori, joka lukee haluamasi jutun sinulle esimerkiksi autoa ajaessasi.

Seuraa elämää Olavinkadulla

Nettisivujemme kamerasta voit seurata Olavinkadun liikennettä ja elämää. Kamera on sijoitettu linja-autoaseman katolle, ja se näyttää kuvaa liikenneympyrästä sekä Olavinkadun länsipäästä. Livekameraan pääset osoitteessa https://ita-savo.fi/teemat/verkkokamerat.

Osallistu keskusteluun

Keskustelu paikallisista uutisaiheista käy vilkkaana nettisivuillamme. Rekisteröidy keskusteluun tai käytä Facebook- tai Twitter-tunnuksiasi. Voit kommentoida myös rekisteröitymättä. Kommentoiduimpien juttujen listan löydät etusivun alareunasta.

Katso päivän menovinkit

Tapahtumakalenterimme kertoo mitä alueella tapahtuu tänään tai lähitulevaisuudessa. Katso tai ilmoita tapahtumat osoitteessa ita-savo.fi/tapahtumat.

Tallenna pikakuvake kännykän ruudulle

Tallentamalla sivustomme pikakuvakkeen kännykkäsi ruudulle pääset sivuille kätevästi. Android-puhelimilla tai tableteilla oikean yläkulman valikosta löytyy painike lisää aloitusnäyttöön. IPhonella tai iPadilla sama onnistuu lisää kotivalikkoon -painikkeella.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Seuraamalla Itä-Savoa Facebookissa, Instagramissa sekä Twitterissä pysyt mukana siitä mitä alueella tapahtuu. Myös Itä-Savon urheilua voi erikseen seurata Facebookissa ja Twitterissä. Facebookin kautta voit lähettää myös juttuvinkin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue paikkakuntakohtaisia uutisia

Mikäli haluat seurata tietyn paikkakunnan tai aihealueen uutisia, löydät ne uutisissa olevien avainsanojen kautta, esim. ita-savo.fi/aiheet/Parikkala/. Sivu on helposti käytettävissäsi, jos lisäät sen selaimesi kirjanmerkkeihin.

Lähetä juttuvinkki tai kuva

Lähetä meille juttuvinkki tai uutiskuva nettisivujemme kautta tai WhatsAppilla numeroon 050 387 0761.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka