Musiikkiakatemian kesän viimeiset päätöskonsertit soivat viikonloppuna — ”Lied on ennen kaikkia kamarimusiikkia; se on hienovaraista tekemistä laulajan ja pianistin duona”

Sen lisäksi, että professori Hartmut Höll opettaa Savonlinnan mestarikursseilla kesäisin, hänellä on myös oma kesämökki alueella.

Savonlinnan Musiikkiakatemian korkeatasoinen konserttisarja päättyy tänä viikonloppuna kolmeen hienoon laulukonserttiin. Lauantaina/ TÄNÄÄN kuullaan Melartin-salissa kahden mestarikurssin päätöskonsertit. Kun unkarilaissyntyinen Júlia Várady estyi saapumasta Savonlinnaan pitämään mestarikurssia, hänen tilalleen saatiin ruotsalais-sveitsiläinen sopraano Camilla Tilling, joka on viime vuosina tehnyt huikeaa uraa maailman konserttilavoilla ja oopperataloissa. Tillingin mestarikurssille osallistuvat laulajat esiintyvät pianotaiteilija Tuula Hällströmin kanssa lauantai-iltapäivän konsertissa, jonka myötä Savonlinnan Musiikkiakatemia myös haluaa kunnioittaa 30 vuotta sitten edesmenneen oopperalegenda Martti Talvelan muistoa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja