Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolme uutta korontartuntaa löytyi Essoten alueelta sunnuntaina

Koko Essoten alueelle suositellaan vahvasti kasvomaskien käyttöä. Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosteri ei ole tiedottanut uusista tartunnoista viikonloppuna.

Kolme uutta korontartuntaa löytyi Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Essoten alueelta sunnuntaina.

Yksi näistä liittyy perjantaina ja lauantaina uutisoituun Mikkelin kaupungintalolla ilmenneeseen tartuntaketjuun, Essote kertoo tiedotteessa.

Mikkelin kaupunki tiedottaa tartunnoista sunnuntaina omilla sivuillaan.

Mikkelin kaupungin tiedotteen mukaan maanantaina ja tiistaina 9.–10.11. kaupungintalolla olleita viranhaltijoita, työntekijöitä ja luottamushenkilöitä on testattu viikon aikana laajasti.

Kaupungin tietojen mukaan kaikki testitulokset ovat olleet negatiivisia, lukuun ottamatta kaupunginjohtaja Timo Halosen ja kahden muun henkilökuntaan kuuluvan henkilön positiivista testitulosta.

9.–10.11. kaupunginjohtajaa tavanneilla ei katsota olevan kohonnutta riskiä koronavirukseen, koska aika altistuksesta henkilön kohtaamiseen on ollut lyhyt, kertoo kaupunki tiedotteessaan.

Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosteri ei ole tiedottanut uusista tartunnoista viikonloppuna. Viimeisin positiivinen koronavirustartunta on todettu 5.11.