Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Juuret mielessä Keskusta suuntaa Eteenpäin!

Hei ihmiset! Tuntuu, että välillä pitää palata juurille. Näin vaalien alla yksi lupaa sitä ja toinen toista. Haluaisimme muistuttaa siitä, ketä me olemme ja miksi äänestää Keskustaa.

Keskusta on puolue, jonka juuret ovat maalla ja jonka kantava voima on ollut nyt ja aina koko Suomen puolustaminen. Elämisen edellytykset tulisi olla niin täällä kuin sielläkin. Lähipalvelut on oltava siellä missä ihmisetkin.

Uskomme maahan ja suomalaiseen viljelijään. Täällä osataan tuottaa puhdasta ja hyvää ruokaa. Siihen tulee olla kannattavat edellytykset myös jatkossa. Metsätaloutta Suomessa harjoitetaan myös kestävästi. Etelä-Savo elää metsästä ja on täällä merkittävä työllistäjä. Alan toimintaedellytykset on turvattava jatkossakin ja pidettävä huoli siitä, että päätöksenteko säilyy kotimaassa.

Ja vaikka asioita tehdään nyt hyvin, ei se tarkoita, ettei mitään voitaisi parantaa. Keskustalle tärkeää on monimuotoisuuden turvaaminen ja järkevä ilmastonmuutoksen hillintä. Uskomme tietoon ja tutkimukseen niin tässä kuin muitakin asioita päätettäessä.

Keskustalle tärkeää on nykyisen tieverkoston ylläpito. Kulkuyhteydet on oltava kunnossa peräkylän mummollekin. Keskustan mielestä Suomi elää yrittäjistä. Toimeliaisuuteen tulee edelleen kannustaa eikä esittää sille esteitä. Yrittäjien verotusta ei tule enää kiristää.

Uskomme tietoon ja tutkimukseen niin tässä kuin muitakin asioita päätettäessä.

Keskustassa olemme myös perheiden puolella ja toimimme perheiden puolesta. Perheiden pärjäämisestä ja hyvinvoinnista tulee pitää huolta. Lapset ja nuoret ovat maamme tulevaisuus ja kaikkien on saatava yhtäläinen mahdollisuus opiskella. Ikääntyvistä on huolehdittava ja kaikille taattava turvallinen vanhuus. Asumismuotoja on kehitettävä ja omaishoitajille maksettava parempi palkkio.

Sen lisäksi, että puolueen ajatuksilla on väliä, on löydettävä ehdokas, jonka ajatukset vakuuttavat, osuvat ja uppoavat. Keskustalla tällaisia onneksi löytyy näistäkin vaaleista useampia. On kokemusta, tiettyjen alojen erityisosaajia, mielenkiintoisia ensikertalaisia ja mikä tärkeintä erittäin sydämellisiä ihmisiä. Muistetaan kaikki käyttää oikeuttamme vaikuttaa ja äänestetään jälleen hyviä tyyppejä eduskuntaan!

Sulkavan keskustalaiset

Kaisa Ralli

Kukka-Maaria Kärki

Pertti Paunonen

Lasse Partanen

Hannamari Autio

Sanna Reponen

Aku Mikkonen