Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Kun taas kerran kaupunginjohtajan budjettiesitys sisältää runsaasti kuntalaisten tarpeet unohtavia punakynänjälkiä niin kansalaisaktiivisuus käyttöön. Olkaa yhteydessä valtuutettuihin. Kirjoittakaa lehteen. Käykää seuraamassa valtuuston kokousta kaupungintalon lehteriltä. Ehkäpä banderollein? | Äänetön mielenilmaus

Savonlinnan seurakunnan ristiriidat tulivat nyt julkisuuteen papin erottamisasiassa. Kiireesti kaikki äänestämään, jotta demokratia toteutuisi.

Tekstiviesti

Isänpäivästä mieleen! Kultainen vaimoni tuo joka vuosi isänpäivänä lapset ”nallukat” jo aamulla ”isää” onnittelemaan vielä kolmenkymmenen vuoden jälkeenkin.

Voiko paremmin olla

Paljon tsemppiä Rantasalmen pappi Jussille laittoman irtisanomisen vuoksi kehkeytyneeseen oikeustaistoon. Etenkin seurakunnan luulisi olevan työnantajana sellainen, joka ymmärtää ihmisen uupumisen ja haluaa auttaa ja tukea jälleen palaamaan työhön. Mutta ei näköjään! Olet hyvä kirkkoherra ja sydämellinen ja lämmin ihminen, Jussi.

Seurakuntalainen

Olisiko kirkkoherra Juntusen toiminnasta tehtävä perusteellinen selvitys ja mahdollisesti toimenpiteet, kun näyttäisi ettei ihan päivänvaloa kestä hänen toimintansa, mitä puuhastellut Jussi-papin irtisanomisasiassa.

Seurakuntalainen