Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Olipa kiva oivallus, kun Prisman kassakuittiin oli ilmestynyt toivotus "meijjän murteella". Onnea myös 30-vuotisen toiminnan johdosta! | Aune Viik

Erinomainen kirjoitus Veli Liikaselta IS 4.11. Ennallistamisesta levitetään häikäilemättä täysin perätöntä tietoa, viileät tosiasiat ovat enemmän kuin tarpeen.

Timo Luostarinen

Itken ukrainalaisten kanssa, vähintä mitä Savonlinna voi tehdä on liputtaa heille myötätuntoa.

Ajan tasalla

"Ihminen ei ole saari, siis älä kysy kenelle kellot soivat, ne soivat sinulle."

Sinikeltalippu

Irmeli jonka silmiä kirveli, ole hyvä ja ota viikate ja käy niittämässä pujot pois. Kukaan ei varmasti sitä kiellä. Eikä vaadita aina valmista.

Talkootyö kunniaan

Miksi kaupungin esityslistojen ja päätösten liitteiden julkaisemisessa netissä vaikuttaa vuodesta toiseen sattumanvaraisuus ja mielivalta? Kuntalaisten vastaukset kaupungin arvoista julkisiksi, kiitos.

Tiedonhaluinen

Vahinko, että liikkuvat poliisit korvattiin peltipoliiseilla. Saattaisi moni nuori keventää kaasujalkaa kiinnijäämisen pelossa.

AF

Tuoreita verotietoja selaillessa on kyllä hienoa huomata että yrittäminen Suomessa ja Etelä-Savossakin kannattaa. Miljonäärejä vuosi vuodelta enemmän.

Lukija

Hyvä Asukas, oletko kuullut energiansäästötalkoista? Voit olla tosi kiitollinen, jos suurin murheesi tässä maailmantilanteessa on, että näyteikkunassa ei ole valoja. Me kaikki, myös sinä ja minä, osallistumme näihin talkoisiin.

Yhteinen vastuu

Olipa arvostettavaa luettavaa kaupunginjohtajamme budjettiesitys – todella hyvin huomioitu kokonaisuus kaupunkimme taloutta ajatellen. että nyt on hyvin täytyisi olla myös jatkossa kaupunkiamme kannattelevaa taloutta. Hyvä että kaupunginjohtajamme näkee myös kauemmaksi tulevaisuuteen

Eräs kaupungin asukas

Ahdistuitko Ukrainan lipusta sinä, joka leimasit toiset ammattimaisiksi ahdistujiksi? Jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, eiköhän Suomen lippu liehuisi myös Ukrainassa. Miksi edes mietit Putinin näkemystä Ukrainan lipusta Savonlinnassa? Entä miten se lippu muka haittaa "rohkeaa kaupunginjohtajaa"?

Tietenkin lippu

Moinsalmentiellä Viuhonmäessä rautatien ylittävä silta oli kesän korjauksessa. Uusi asfaltti ehti olla 2–3 viikkoa ehjä, kunnes se nyt on jo rikottu ja korjauksen alla.

Hölmöläisten kylän veronmaksaja

Siinä se sitten tuli: Riikka Purra ei jaksa hoitaa hallintovaliokunnan puheenjohtajan tehtävää näin vaalien alla. Miksi muiden puheenjohtajien täytyy jaksaa hoitaa pääministerin ja eri ministerien tehtävät siksi että he pystyvät siihen ja hoitavat tehtävät, jotka ovat ottaneet vastaan? Riikka Purralle vastuun kanto ei ole tärkeää.

Selvyyden vuoksi