Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Nyt on Nätkillä uusia hyviä asfalttiteitä ja toivon, ettei lumiaura pilaa niitä hirveillä urilla niin kuin viime talvena. Pujot jäi poistamatta jopa uuden koulun ympäristöstä, josta mieleni pahoitin! |Irmeli, jonka silmiä kirveli

Jääkiekossa saa taklata niin, että vastustaja saa aivotärähdyksen. Siitä seuraa ehkä vähän pelikieltoa! Jos minä vahingoittaisin toista saman verran, niin lukisin tiilenpäitä!

123

Olemme monesti viestineet kaupungin virkamiehille. Ärsyttää kun syrjäkylilläkin katuvalot palavat kilpaa auringonvalon kanssa ja ympäri vuoden. Olisi rahalle muutakin käyttöä, lapset vanhukset yms!

Hämäräkytkentään asiantuntija

Kävelyllä sunnuntai iltana kaupungin keskustassa oli paljon tyhjiä pimeitä liikkeitten ikkunoita. Toivoisin, että nyt vielä auki olevat liikkeet pitäisitte näyteikkunoissanne valot palamassa, vai oletteko tekin lopettamassa liikkeenne.

Asukas

Savonlinnasaliin pitäisi saada konsertteja eturivin artisteilta. No, viedään rahat toisiin kaupunkeihin, joissa yövytään, shoppaillaan, syödään.

Tekoja

Voisivatko isot marketit vähentää valikoimia, esim. leikkeleet, jogurtit jne. Mielestäni siitä tulisi aikamoinen säästö, ja tultaisiin hyvin toimeen vähemmälläkin, joten joustetaan kaikessa kaikki.

Irmeli

Metsä on Suomen tuki. Suomen pinta-ala on noin 0,005 prosenttia asumiskelpoisesta maapallon pinta-alasta. Suomen väkiluku noin 0,0007 prosenttia maapallon väkiluvusta. Onko Suomen kansan hartioilla ilmasto Euroopassa? Voivatko maapallon muut maanosat saastuttaa vastuuttomasti? Kuka osaisi vastata?

Ptk Punkaharju

Nyt maatilan emännät ja isännät metsään taimikoita hoitamaan ennen talven tuloa. Turha traktorilla ajo pois ja tekemään oikeita töitä mistä saa hien pintaan.

Renki