Lukijan lyhyet | Eikö se nuoli Viiskulmassa voi palaa aina oikealle silloin kun saa ajaa, koska sille on kerran oma valo tehty? Järjen köyhyyttä. Ei tarvitsisi kenenkään aprikoida, mikä on tilanne, onko valossa vika vai mitä tämä tarkoittaa. | Tekstiviesti

Mansikanviljelijät ovat palkkansa ansainneet. Kulut ovat korkeat ja riskit suuret. Itse maksoin Helsingissä laadukkaasta mansikasta 50 euroa 5 kilon laatikosta. Mielelläni!

Tekstiviesti

Tuumooja ja hyppytornin paikkaa ja korkeutta arvostelleet, miettikää, mitä tapahtuu jos hyppää liian korkealta liian matalaan veteen. Tapa miten vammautuu tai kuolee riippuu siitä, hyppääkö jalat vai pää edellä. Järki pitää olla arvostellessakin. Kerrottujen tietojen mukaan Pikku Kakkosen puistossa olisi ollut vielä matalampaa.

Kyse turvallisuudesta

Heikinpojan hyppyläppä.

Huvittunut

Savonlinnan veroäyri on Suomen korkeimpia. Eikö verovaroilla ole muuta käyttöä kuin maksaa nuoren neidon muotokuva kaupungin laskuun?

Muotokuvan osamaksaja

Liikennöitsijä voisi tarkastaa, että pitkälle linjalle laitettu pieni kulkuneuvo olisi varustettu toimivilla turvavöillä ja että matkustajan jalat mahtuisivat penkkirivin väliin.

Romut pois

Onpa oopperapäivällisillä hintaa! 60 euroa alkaa olla liikaa Savonlinnassa.

Puolet liikaa

Savonlinnassa vitosella ammattilaisen palvelua? Kyllä. Talvella Cittarin suutari paikkasi Hestra-hanskan peukalon nahkapaikalla, ja Timanttiset vaihtoi älykellon nahkahihnan soljen odottaessa. Molemmat palvelut siis vitosella!

Ari Liukkonen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka