Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Kiitos Kari Tiirille ja aktiiviselle Putikon alueen kyläyhdistykselle toiminnastaan. | Sahamies

Kiitos Kari Tiirille ja aktiiviselle Putikon alueen kyläyhdistykselle toiminnastaan. Varmaankin kaupungin elinkeinotoimi ottaa heti syksyllä käsiteltäväkseen useita kyläyhdistyksen ja kuntalaisten jättämiä ja perusteltuja aloitteita. Niitä löytyy kumppanuuspöytien pöytäkirjoista ja kuntalaisaloite.fi-sivuilta. Yhteistyössä kyläyhdistyksen kanssa ne saadaan toki myös toteutumaan.

Sahamies

Kovasti ikävältä tuntuu nyt alkanut kirkkokansan toisten vaatetukseen takertuva ajattelu, supattelu ja jopa ilmituonti. Siksikö kirkkoon mennään – arvosteltavaksi? Entäs miten toimia hiusten kanssa? Käsivarret? No on teillä intoa muita seurata tuomitaksenne.

Sydänkö puhdasta kultaa

Olen samaa mieltä Matti Turusen kanssa siitä että puvustus ja lavastus ovat suuri osa oopperaa ja sitä millaisen kokemuksen se antaa. Alkuperäinen Aida ja egyptiläinen tarina oli nyt kadotettu, tulos jäi laihaksi. En halua kokea uudelleen. Muitakin pettyneitä tuntuu olevan.

Alkuperäinen takaisin

Sähköä pitäisi säästää mutta ostaa sähköauto. Kuinka voisin ymmärtää tämän asian?

Sähkölasku

Kesä on niin lyhyt ja ainutlaatuinen aika. Silloin haluamme olla ulkona pienillä pihoillamme, parvekkeilla, ulkona. Kuunnella kesän ääniä jne. Ja kyllä, silloin on merkitystä mitä ääniä ja meteliä ympäristömme aiheuttaa. Ei pilata sitä itsekkyydellä.

Kesästä nauttiva

Savonlinnassa kuihtuu kaikki, nyt viimeisimpänä kauan odotettu hyppytorni. Piti tulla kymmenmetrinen saatiin aikaan kolmemetrinen lasten hyppytaso ja lokeille oiva paskomisalusta. Jos tuo on lopullinen tuotos, niin taas tuhlattiin turhuuteen.

Tuumooja

Torikauppiaat menettävät monta rahaa, kun jätskikojun on annettu vallata toinen invapaikka. Yksi invapaikka kesäaikana on liian vähän. Siksi toriostokset jää minimiin, kun autoa ei saa mahtumaan parkkiin. Suunnittelijoilta tuo on paha virhe inva-autoja ajatellen.

Ohi ajanut

Kova on koiralla kohtalo, kun mies nykii voimiensa takaa, kaula poikki. Taitaa olla koulutettava hihnan toisessa päässä

Eläinrääkkäystäkö?

Kyllä tämä palsta todistaa sen, että Suomi on maailman Onnellisin Maa.

Onni

Hymyillen voit myös murheen kantaa, auringon loistaa antaa. Yön jälkeen koittaa jälleen voi taas aamun koi.

Smile

Eduskunnan viimeinen täysistunto ennen lomaa oli 7.7. Edustaja Järvinen oli poissa eduskunnan täysistunnoista 22.6.,27.6., 28.6. ja 4.7. Poissaoloista puolet ilman syytä ja puolet eduskuntatyöhön liittyvän tehtävän takia.

Onko työmotivaatiossa puutetta?

Anna-Kristiina Mikkonen ei hallinnut kriisiviestinnän alkeita. Hänen olisi pitänyt myöntää heti virhearvionsa, eikä puolustaa Laineen ja omaa poikkeuksellista menettelyään. Nyt ainut mahdollisuus on maksaa kaikki kulut, avata yksityiskohtia myöten koko prosessi ja ”palata ruotuun”.

Arvoton näytelmä