Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Kun Savonlinna pitäisi ”ympärivuotistaa”, niin villien tapahtumien rinnalle talveksi voitaisiin brändäytyä slowcityksi. Cittaslow-aate: rauhoittumista olennaisen äärelle niin ruoan kuin ympäristön osalta. uualla hittituote, miksei meillä. | Hidastetaan

Vielä Huwilan häiritsevästä melusta. Miltä teistä järjestäjät ja esiintyjät tuntuisi jos esimerkiksi kirkonkelloja paukuteltaisiin kesäisin joka viikonvaihde iltaisin puoleen yöhön? Miksi ärsytämme melulla toisiamme?

Kunnioittakaamme toisiamme

Mikä tätä kaupunkia riivaa? Yrittäjien kyykytyksellä ei näytä olevan mitään rajaa, esimerkiksi Shaumaninitien remontin valmistelu. Toisaalta jotkut yritykset saavat tyrannisoida niin asukkaita kuin maksavia vieraitakin terveydelle vaarallisella metelöinnillään.

Pettynyt paluumuuttaja

Hei sinä, nimimerkki Muistan, muistatko, kuinka mukavaa oli kastua ukkoskuurosta Huvilan keikoilla ennen Areenaa? -Se siellä on muuttunut.

TH

Kyllä tuo Huwilan häiritsevän voimakkaana jumputtava musiikki kuuluu häiritsevänä täällä Ilmarisenkadulla saakka tunkeutuen sisätiloihin asti, vaikka ovet ja ikkunat ovat kiinni! Totta, että vettä pitkin kantautuu helposti, mutta asialle on helppo ratkaisu: Äänitehot pienemmälle.

Kuulosuojaimeton

Paasikivi-Kekkosen hengessä muotokuvat seinälle. Demarit jatkaa Keskustan talutusnuorassa.

Kaupunkilainen

Nimimerkki Kunnioitus, arvostettava asia että ihmiset menevät jumalanpalvelukseen ja siellä ehtoolliselle. Kyllä toimituksen kohde on jo luodessaan nähnyt meidät pienemmissäkin ketineissä kuin polvihousut. Toisekseen, polviinsa on parasta olla tyytyväinen ja kiitollinen vaikka pikku muhkuroiden kera.

Harvallapa kirkkovaatteet erikseen

Onkohan Savonlinnan Oopperajuhlat ainoa koronaan järkevästi suhtautuva tapahtuma Suomessa?

Pikkis

Se Moijin kioski ei ole auennut vaikka ovelle koputtelijoita on päivittäin ja veneitäkin näkyy pysähtelevän.

PS

Terveisiä Kokkolasta, Kristiinankaupungista ja Raumalta. Lomakamera on täynnä kuvia upeista vanhoista puutaloista. Niissä asutaan, niissä on liiketoimintaa, ne ovat matkailuvaltti. Pidetty huolta, investoitu, kestävän kulttuurin teko.

Kotimaanmatkailija

Elämyksiä Savonlinnassa: Upea uudistunut Aida-ooppera, hieno Onkipaikan, Pian kalan ja Vingan muodostama kokonaisuus torilla.

Tyytyväinen vieras

Kävimme perjantaina katsomassa Carmenia Savonlinnan oopperajuhlilla. Tenori Adami Lagha lauloi todella upeasti, samoin muut esiintyjät. Lapsikuoro oli ihana.Sitä tässä vain ihmettelen, kun ihmiset tulevat sinne viime tingassa. Sitten vielä jäädään sinne käytävälle juttelemaan. Menkää ajoissa, ettei tarvitsisi aloittaa oopperaa monta kymmentä minuttia myöhässä. Perjantaina alkoi vasta 15 yli 19. Noloa antaa solistien odotella!

Oopperan ystävä