Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Kiitos teille, ystävälliset motoristit, jotka autoitte minut pois ahtaalta parkkialueelta lauantai-iltana. Nuorissa on tulevaisuus. | Punaisen Rellun kuski

Iso Kiitos, I&T, Mersun avainten toimittamisesta löytötavaratoimistoon.

SS

Harmillista, miten vähän oli porukkaa Punkaharjun kesäraitilla ja vähän myyjiä. Kaivattiin mm. jäätelökioskia. Juonto ei oikein kuulunut eikä toiminut muutenkaan.

Ensi kesänä paremmaksi

Uuden elinkeinojohtajan toimenkuvaan ja työohjelmaan laitettava kaupunkistrategian toimeenpano ja taajamien kehittämissuunnitelmien konkreettiset toimenpiteet sekä jätettyjen aloitteiden käsittelyn nopeuttaminen ja seuranta ja kumppanuuspöytien toiminnan kehittäminen. Riittävästi aikaa oman kaupungin elinvoiman parantamiseen yhteistyössä muiden kanssa.

Savonlinnalainen

Kesälomamatkamme kauhistus oli pysähtyminen Punkaharjun keskustaan. Siivoton kiinteistö, mikä lie entinen Matkahuolto-baari ym, taksiasema ja joku liike vielä toiminnassa. Täytyy kyllä ihmetellä ettei näiden yritysten toimesta saada tienooseen yhtään siisteyttä aikaan. Nyt vähän napakkuutta asioihin. On suuri häpeä Punkaharjulle tuollainen välinpitämättömyys. Onneksi kaunis harju pelasti matkamme Savonlinnaan. Ja huomio te, yrityksiä kiinteistössä pitävät, harjaan voi kyllä tarttua, vaikkei se siivoaminen teille varsinaisesti kuuluisikaan.

Matkailija

Jos omaisiasi on haudattu Varparannan hautausmaalle ja olet maksanut kukat ja kastelun tai kastelun niin käy katsomassa onko kukat elossa. Seurakunnalla ei ole tarpeeksi työntekijöitä. Ei ole kuitenkaan ruvettu palauttamaan maksuja ja ilmoittamaan, että haudat on itse hoidettava. Hautausmaa ja läheisen hauta on pyhä paikka.

Omainen

Kiitos, kun Waahto ei ole saanut terassin laajennusta. Oli ilo katsella, kun lapset jäätelön syötyvään lähtivät kirmailemaan nurmikolle.

Katselija

Huwilalla ei ole oikeutta ottaa koko kaupunkitilaa haltuun. Sähköinen basson jumputus ei kuulu keskustaan missään maailmassa, vaan se on melusaastetta ja terveyshaitta. Toiminta on sivistymätöntä, moraalitonta ja siirrettävä heti pois keskustasta. Asukkaat tarvitsevat rauhan.

Missä järki ja kunnioitus?

Kadonnut harmaa 2 kertaa 3 meriä, villakangasmatto Enonkosken matonpesupaikalta. Palauta.

PP

Kävin Puumalan satamassa kyselemässä vuokrattavia tai myytäviä asuntoja sekä tontteja. Paikalla oli rakennustarkastaja ,muuttoagentti ja puumalan LKV:n edustaja, jotka esittelivät hienosti kohteita. Vastaavaa ei ole saatu aikaiseksi Punkaharjun kesäraitilla, Kerimäki-päivässä tai Savonranta-päivässä. Otettaneenko koko kesän aikana näitä paikallisia markkinointimahdollisuuksia eri tilaisuuksissa käyttöön?

Lomailija