Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Minkälainen uimapaikkojen merkki näkyisi Kasinon rannoilla ajavien veneiden ”kapteeneille” ja vesijettien ajajille? Vauhtiaallokot iski kallion päälle asti ja tyttöjen rantapyyhkeet ja tavarat veden varaan. | Vauhtia vois joskus hiljentää

Nimimerkki Matti kirjoitti asiaa. Pyöräily vain jalankulkijoille tarkoitetuilla käytävillä on jatkuvaa. Olen ollut jo kahdesti vaarassa jäädä pyörän kolhimaksi tänäkin kesänä. Nyt lisäksi sähköpotkulaudat liikkuvat miten sattuu. Jalankulkija on täysin suojaton.

Riitta

Launo Päivätielle: Pesänselvittäjät tulevat vaatimaan valittajilta saamatta jäänyttä avustusta, pesälle aiheuttamanne vahingon takia. Se onkin vähintä, mitä ammattivalittajilta voi vaatia. Tapaus ei anna kovin mairittelevaa kuvaa valittajien ammattitaidosta.

Mie tiijän

Lopettakaa oopperajuhlat jos Aida on arkipäiväistetty näin kaamean näköisillä räteillä, joita näkee joka päivä ympärillään. Jos tämä on erikoista ja uutta, olenpa minäkin kuin Prad Pitt.

Prad

Pitäisikö välillä säästää seinistä eikä henkilöstöstä tai ruuan laadusta?

Kun mikään ei riitä

Mitä kansanedustajamme ovat tehneet Puruveden ja sen ympäristön puhtauden eteen?

Muikku

Prismassa on aamuin, illoin, kesät, talvet pitkät jonot molemmille palveleville kassoille.

Jonotukseen kyllästynyt

Rengasliikkeessä renkaan vaihto takaa eteen ja edestä taakse, vain toiselta puolelta maksoi 25 euroa. Ei ikinä enää kyseiseen liikkeeseen. Aikaa kului alle 2 minuuttia, siis tuntihinta noin 750 euroa.

Varokaa

Aleksis Kivi: ”Tyhmyydelle minä olen vihainen ja äreä kuin rakkikoira; mutta viisaus ei ole kaikille annettu.”

Paikallisuutiset