Lukijan lyhyet | Satuin unohtamaan äitienpäivän iltana vanhan kauluspaidan Pikku Kakkosen leikkipuiston ja Törninpyörän välisen pikkusillan läheisyyteen. Kaksi päivää myöhemmin kun palasin paikalle, niin paita oli ripustettu sillan tolppaan. Kiitos paidan nostaneelle ja kaikille, jotka huomasivat paidan mutta eivät ottaneet sitä mukaansa. | Paidallinen

Lopettakaa tuo koirien verollepanohössötys. Uskon, että valtiovalta olisi laittanut jo koirat verolle, jos se olisi kannattavaa. Kohdelkaa koiraa hyvin ja rakkaudella. Eräällä luennolla, jo vuosia sitten, kerrottiin, että eläinkunnasta koirien sielut siirtyvät seuraavaksi uusin syntyviin ihmisiin. Se tarkoittaa, että ihminen saa paremman hajuaistin, kuulon ym. ihmisälyn lisäksi. Ken elää – hän näkee!

AF

Saan 40 vuoden yhteiskunnallisesta työstä 55 euroa päivässä eläkettä verottajan vietyä siitä 25,5 prosenttia. En suostu vastaanpanematta luovuttamaan senttiäkään turistien, suomalaisten, savonlinnalaistenkaan ”silmäniloksi” korjattavien mätien röttelöiden uudelleenrakentamisen kustannuksiin!

Historiaa rakastan

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka