Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kuka rohkenisi lopettaa Putinin hirmuteot?

Viimeisimpien uutisten valossa joudun kysymään, eikö kukaan uskalla panna stoppia Putinin joukkojen hirmuteoille. Voiko tämä yksi mies rikkoa mielin määrin kaikkia kansainvälisiä sopimuksia? Toisin sanoen, saako hän polkea kansainvälisesti sovitut ihmisoikeudet raa’an verisesti lokaan, kenenkään estämättä?

Sillä, jos keskiviikon 9.3. uutiset pitävät paikkansa, niin eikö nyt viimeistään olisi aika laittaa kyseisille hirmuteoille stoppi? Vain kaksi tuoretta esimerkkiä:

Mariupolin lastensairaalaa on pommitettu – tuhojen kerrotaan olevan valtavat!

Zaporizzajan ydinvoimalan työntekijöitä on raa'asti kidutettu!

Ainakaan minun oikeustajuuni ei millään mahdu se, että tätä kaikkea katsotaan syrjästä! Ja annetaan kyseisen kansanmurhan, siitähän on jo kyse, vain jatkua! Ja kaikki tämä niin sanotussa sivistyneessä Euroopassa!

Sillä sinänsä aivan oikeat, kovatkaan pakotteet eivät tähän akuuttiin verilöylyyn vaikuta hitusenkaan vertaa. Vaikka tätä olisi vaikea uskoa, niin totuus se silti on.

Ja vaikka malttia toki tarvitaan, niin eivätkö Putin ja hänen joukkonsa ole jo moneen kertaan ylittäneet sotarikostenkin rajat niin, että Churchillin kaltaista jämäkkää asioihin puuttumista jo kipeästi tarvittaisiin

Seppo Väisänen

Eläkerovasti,

missiologian tohtori ja

reservin upseeri

Mikkeli