Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet: Kiitos teille kotipalvelun lähihoitajat menneestä vuodesta. Voi miten moni teistä tekee sydämellä! Vanhukset ovat kiitollisia kotipalvelulle. | Kiitollinen

Iso kiitos ja hyvää alkavaa vuotta Toroppalantien kunnossapitäjille. Ammattilaiset asialla!

Minna ja Petri K

Hyvän uuden vuoden toivotuksin kiittelen paloaseman iloa tuottavasta joulukuusesta.

Mustalammenkujan asukas

Kiitos Sosterin vammaispalvelun työntekijöille ja ennen kaikkea Niinalle, Johannalle, Tuulalle ja Maaretille. Teitte taas kullan arvoista työtä. Hyvää vuotta 2022!

Marjukka

Onko tosiaan niin, että kun Jukurit lainaa kolmosmaalivahtiaan SaPKo:lle, on tätä pakko heti peluuttaa, vaikka ei saa mitään kiinni? Oma vakiomaalivahti on huippuvireessä. Tähänkö tämä farmitouhu on mennyt? Ei ihme, ettei yleisöä kiinnosta.

Kummasteleva

Eiköhän ole aika siirtää aluevaaleja tai luopua niistä kokonaan. Jos 30 prosenttia äänestää, niin onpa turhaa!

En

Nimimerkille Vaihteeksi tosiasioitakin (17.12.): Liiketila on yksityisaluetta. Jos ovessa lukee ”käytä maskia”, on se liikkeeseen sisään astumisen ehto. Julkiseen tilaan saat mennä vaikka räkä poskella, jos ei ole valtion tai AVI:n määräämää maskipakkoa.

Törpöille valistusta

Nimimerkki Vaihteeksi tosiasioitakin (17.12.): Vaikka kaupoissa onkin maskisuositus eikä maskipakko, vastuullinen muitakin ajatteleva ihminen laittaa sen maskin. Onneksi maskeja näkee usealla ihmisellä kaupoissa.

Vastuullinen

On iso ero sillä pitääkö kaupunki ohjat itsellään kaavoituksessa ja tonttien luovutuksissa vaatien esimerkiksi arkkitehtikilpailua, kuten Satamaravintolan tapauksessa, vai antaako suoraan tontin ja kaiken vallan yrittäjälle esimerkiksi Savonniemessä.

Savonlinnalainen

Asiantuntijakeskustelun pohjalta: Savonniemi-hanke on veronmaksajille kallis, riskialtis, tuhoaa luontoa ja kaupunkikuvaa, heikentää asumisviihtyvyyttä, on erittäin huonoa kaupunkisuunnittelua. Nykytiedot epämääräiset ja pohjautuvat oletuksiin, uskottavuus heikko.

Kaupunki ei saa sitoutua mihinkään

Onko siis hotellin rakentamisen edellyttämä rantaraitin siirto erilaista yritystukea kuin Haislahden pengerrys?

Kysyvä

Voisiko joku kertoa, miten Suomen laissa määritellään ”välttämätön”’.

Pikkis