Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Miksi perussuomalaiset on minun puolueeni?

Suomen ajauduttua Euroopan unionin vietäväksi vaikuttamisväyliä, edes pieniä, etsiskellessäni mietin politiikan mahdollisuuksia. Kampasin maamme puoluekenttää ja yritin löytää lähinnä minun ajatuksiani vastaavan ohjelman.

Työn ja yrittämisen merkitystä pidän tärkeänä. Keskusta ei sopinut, koska hännystelemällä, minkä tien ovat valinneet, ei ikinä saa omia tavoitteitaan huomioitua, menettää vain uskottavuutta. Kokoomus pilasi maineensa talouspuolueena EU-tukiasiassa, selkärangattomalla toiminnallaan ja nahkapäätöksellään.

Muutenkin ryhmäkuria vierastan, siis sellaisia päätöksiä, mitä joku vallassa oleva joukko, vaikka kuinka pienellä enemmistöllä oleva porukka tekee. Olkoon päätös miten idioottimainen tahansa, pitää sitä kaikkien noudattaa. Joukkokuri hiljentää järjen äänen.

Nykyisen tämän maan hallituksen aikana se on tavallista useissa tekemissään päätöksissä, ja se on olevinaan muka demokratiaa.

Vasemmisto taas kulkee ideologiansa vankina ymmärtämättä muuttuvaa maailmaa ja sitä, että sosialismin aika on ohi. Ihmiset osaavat jo itse hallita toimiaan ja talouttaan.

Markkinatalous ja yrittäminen sekä ennen kaikkea työn tekeminen ja siitä saatava tulos, olkoon se vaikka tuohivirsuja, jos niitä joku meiltä haluaa ostaa, tuo kuitenkin kaikille sen oikean hyvinvoinnin, muu kaikki on velkaa.

Vallassa olevat eivät tätä ymmärrä, vaan uskovat, että rahaa voi painaa kellarissa.

Vallassa olevat eivät tätä ymmärrä, vaan uskovat, että rahaa voi painaa kellarissa. Käsitykseni mukaan perussuomalaiset on puolue, missä vielä oman asiallisen mielipiteen saa sanoa tulematta leimatuksi tai lytätyksi ja missä toivottavasti ymmärretään talouselämän realiteetit, yrittämisen ja työnteon merkitys.

Vain sillä turvataan toiminta, terveyspalvelut ja liikenneyhteydet, mm. elintärkeä sähköinen nopea rautatie tänne syrjäseudullekin. Jatkuville veron korotuksille ja elinolojen huonontamisille on löydyttävä vaihtoehto.

Myös nämä seudut on pidettävä elinvoimaisina, kaikki eivät voi, eivätkä halua asua Jakomäessä. Siksi perussuomalaiset.

Kari Kinnunen

Aluevaaliehdokas (ps.)

Savonlinna