Lukijan lyhyet: Onnittelut kaikille eteläsavolaisille yrittäjille palkinnosta. Olette sen ansainneet! Ostetaan vain paikallisia tuotteita jouluna, näin pidämme huolta kotiseudustamme. | Mummo Savonlinnasta

Kepu voisi lähteä hallituksesta. Muut pääsevät kumoamaan soten.

Elä

Kenelle kuuluu vastuu tien rikkomisesta? Puun ostajayhtiö ei kuulemma ole korvausvelvollinen, on kuulemma normaalia kulumista. Voisivatko myyjät ottaa etukäteen selvää, kenellä on vastuu?

Henkilöautoilijat

Kauneimmat kiitokseni Savonlinnan keskussairaalan röntgenosaston sydämelliselle hoitajalle, joka otit mammografiakuvia perjantaina 19. marraskuuta.

Arpipoimu

Nyt jos Sosteri aloittaa yt:t kaupungin vaatimien säästöjen vuoksi, niin täytyy todeta että pieni loma tulisi todella tarpeeseen, kun tässä koronakurimuksessa jo pari vuotta raadettu. Yhtään en pahoillani olisi pienestä lomasta.

Sairaanhoitaja vm 79

Sosterin säästöpakko ilmeisesti koskee vain Savonlinnaa? Muut kunnat jotka ostavat palvelut – tuskin heitä koskee?

Naapuri

Tommi Tuunainen, edustamasi puolue keskusta, oli pudottamassa veroprosenttia. Nyt sitten ihmettelet, miksi kaupunginjohtaja Laineen leikkausesitystä.

Huomaatko?

Koronarokote yksi ei anna suojaa, koronarokote kaksi ei anna suojaa. Nyt sanotaan, että rokote kolme antaa suojan vakavia muunnoksia vastaan. Kun ei edes kaksi rokotetta anna suojaa peruskoronaan, niin miten nämä rokotukset voi antaa suojan vakavaa muunnosta vastaan?

Tuumooja

Kun Attendo tietoisesti jättäytyi pois palvelutalokilpailusta, mutta haluaa olla edelleen palveluntuottaja, se tarkoittaa, että Attendo saa sen hinnan mitä pyytää.

Tyrmistynyt

On tämä nykyaika mennyt naurettavaksi. Rakennetaan niin kalliita rakennuksia, ettei kenenkään kannata niissä asua. Se tulee varmasti halvaksi pitää niitä tyhjillään.

Oi tätä elämää

Olisi toivottavaa, että Linnalan uusi rehtori palauttaisi vanhan käytännön, jossa opettaja-nimikettä käytetään vain opettajapätevyyden hankkineista henkilöistä, joilla on tutkinto ja opettajan pedagogiset opinnot. Muut ovat ohjaajia tai kouluttajia.

Vanha ja tarkka opiskelija

Trauma, olen samaa mieltä sisätautipolin toiminnasta! Ala-arvoista ollut jo vuosia! Taistella on saanut edes jonkunlaisen hoidon puolesta! Onneksi sain vihdoin hoitoni toisaalle!

Harvinainen

Kiitos, postinkuljettaja, joka toit paketin Lahdenkyläntielle tiistaina 23. marraskuuta.

Virva

Satamassa laivojen edustojen "törkykasaa" jonkun verran siistitty, mutta edelleen on "varastona".

Kuuluuko vuokraan

Suurkiitos BLC:lle kirkkokonsertista su 21.11. Olipa nautinto kuulla kaikki tutuimmat Kuulan ja Merikannon sävellykset Leinon ja Koskenniemen teksteihin paikallisten osaavien ammattilaisten esittämänä.

Kulttuurista hyvinvointia arkeen

Toivottavasti entisen Höyry-ravintolan /terassin tilalle ei rakenneta Linnankadulla sijaitsevan Hawanna-terassiravintolan kaltaista mautonta, halvan oloista ja ympäristöön täysin sopimatonta sekasotkua.

Suomalaisen ravintolakulttuurin puolesta

Eikö tosiaan koronarokotukset onnistu kaupungin keskustassa?

Ihmettelen

Kiitos, Heikki Pylkkänen, juuri näin, hyvä vertaus. Meillä on yhteinen vastuu koronan terveydellisistä ja taloudellisista seurauksista. Mikäli sitä ei ymmärrä/välitä, tähän olisi oltava keinot puuttua.

Samaa mieltä

Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Tommi Tuunainen on määrätietoinen, rohkea ja arvostettava henkilö paikallaan puolustamassa koulutuksen ja oman kaupungin kulttuurintuoton resursseja tässä kaupungissa, jossa päättäjät eivät ymmärrä arvostaa näitä asioita. Kulttuurikaupunkimussututus on toistaiseksi ollut pelkkää onttoa retoriikkaa.

TL

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka