Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Aholahdessa on vaarallinen risteys!

Poikani ajaa Savonlinnan kaupungin suunnasta kääntyäkseen Pullinlahteen vasemmalle ja jää odottamaan Kallislahden suunnasta tulevaa rekkaa. Poikani auton perässä tuleva ei huomaa pysähtynyttä autoa ja ajaa perään. Sillä seurauksella, että poikani auto kääntyy vastaantulevan kaistalle. Onneksi rekkakuski on ajan tasalla ja saa rekan pysähtymään. Henkilöautot menevät lunastukseen, rekka pysähtyi, poikani säilyi hengissä ja myös peräänajaja.

Jos olisi vasemmalle kääntyvä kaista, ei ehkä olisi tapahtunut. Myöhemmin toinen vaikea tapaus sai minut toimimaan. Aloin kerätä nimiä adressiin ja päätin kutsua koolle kyläkokouksen Aholahden Marttojen toimesta.

Kellarpellon seurakuntakodilla oli kyläläisten lisäksi myös valtuuston edustaja. Asiaa käsiteltiin monelta kantilta.

Lopputulema sillä hetkellä: Muistio ja taustaa valtatie 14:n Pullinlahdentien ja Pistolekorsintien risteysalueesta. Myöhemmin 70 km/h nopeusrajoitus. Sen jälkeen Savolainen ja Hartikainen ovat jatkaneet instanssien "pommittamista".

Tellervo Taskinen

Pullinlahti