Lukijan lyhyet: Taas on bussivuoroja lopetettu Savonlinna–Kerimäki-reitillä. Kaikkien työaika ei pääty klo 16. | Yövynkö työpaikalla?

Todella järkevää järjestää kaikenlaisia tapahtumia Savonlinnan seuduilla, kun korona taas levinnyt!

Järjestäjät maksajiksi seurauksista!

Oppositio on kova tuomitsemaan velan ottamisen. Itse kuitenkin ottivat lisää velkaa, kun olivat hallituksessa.

Tekstiviesti

Cittarin piha ja ranta siivottomassa kunnossa.

Yök

Ne, jotka ovat olleet Saimaa hehkuu tapahtumassa Kyrkällä voisivat mennä ennen töihin menoa koronatestiin tai jäädä karanteeniin. Ei ole oikein, että siellä hillutaan ja sitten tartutetaan toiset.

Lukemat taas nousussa

Saimaa hehkuu piinasi desibelein Heikinpohjassa asti. Edes suljetut ikkunat eivät pitäneet möykkää ulkona. Eikö siellä pitänyt olla melumuurit? Ei ollut pakopaikkaa.

Saimaa ei todellakaan hehkunut

Voisiko kirjaston luokse palauttaa sen pois viedyn toisen graffitiseinän? Kesällä on tehty graffiteja niin tiuhaan, ettei aiemmin tehtyjä pitkään pysty ihastelemaan.

Toivomus

Voisivatko kirkonmäellä iltaisin hävyttömyyksiä huutavat neidit vähän siivota suutaan tai keskustella normaalilla äänenvoimakkuudella?

Kiitos

Hernemäen Wirsun monipuoliseen ja vatsat täyttävään lounaspöytään (mm. kalalounaat) suosittelen kaupunkilaisten käyvän tutustumassa.

Jorppa

Hei, myö yli viiskymppiset miehet ei olla ennää kolmekymppisiä kropaltaan, joten elkää pullistelko ja kilpailko tosissaan nuorempien kanssa.

Näyttämisen halu

Ennen kuin käytte moralisoimaan ja arvostelemaan toisten parisuhdetta, katsokaapa, onko se oma kunnossa.

Kulissi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka