Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Superkirppis, kiitos hyvästä ja ystävällisestä palvelusta. | Pöytä 35

Milloin valitaan hyvinvointialueen hyvinvointivaltuusto ja -hallitus?

Kuka tietäisi?

Hyvä nimimerkki "Kuka tietäisi", aluevaltuusto valitaan suoralla vaalilla. Varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022. Valtuusto valitsee sitten hallituksen.

Itä-Savon toimitus

Savonlinnan keskikaupungin vanhempia voi olla aiheellista alkaa kiinnostaa jälkikasvunsa oleilu Kauppalinnan nurkilla. Ainakin 30.7. perjantai-iltana noin kello 20 joukko pikkupoikia kyöhnäsi kaiketi kavereita odotellen avoimien ovien luona. Päät pyöri siihen malliin että seurattiin kuka näkee. Ja vielä: onko kukaan käynyt parkkihallissa tarkastamassa miltä siellä näyttää? Se on voivoi ja houkutus suuri.

Sivusta seurannut

Kaunis kiitos Citymarketin henkilökunnalle. Kumisaappaiden vaihto numeroa isompaan onnistui, vaikka vaihto-oikeus päivämäärä oli mennyt (viivästyksen syy korona). Uusien saappaiden omistaja kulkee onnellisin askelin.

Hyvää kesää

Talvisalon röttelön katu täynnä lasimurskaa ja julkisivu siivoton. Kenellä vastuu puhtaanapidosta?

Ihmettelevä

Mekin jäimme ilman taksia koiran takia. Soitin kolmeen eri numeroon. Keskus lupasi soittaa takaisin, ei soittanut. Onneksi löytyi pimeä taksi.

Luottamus meni

Koronapassi kuulostaa lähihistorian hiha- ja rintamerkeiltä: keltainen tähti, jopa rajoitukset samanmukaisia. Eikö Saksa ole oppinut mitään?

Harri O. Halko