Lukijan lyhyet: Kiitos Aarno! Ja onnea! Sä kuulut kesään jokaiseen. Olet todella ansainnut Mustan Pässin arvonimen. Valinta osui nappiin. | Striimauksen kautta mukana

Musta Pässi Aarno Cronvall on vuosien varrella tehnyt enemmän työtä Savonlinnan imagon, kulttuurin ja tapahtumien hyväksi kuin kaupungin virka- ja luottamusmiehet yhteensä. Aarnolla on myös taito löytää ja esitellä yleisölle lukuisia kaupungin elinvoimaan vaikuttavia henkilöitä. Suurkiitos tästä kesästä.

Mikko K.

Haluan kiittää terveyskeskuslääkäri Elena Belokhonovaa hyvästä palvelusta.

Nina Vartiainen

Kauppalinnaa "terrorisoivat" nuoret olisivat julkisten palvelujen tarpeessa – kaupungin ja seurakunnan nuorisotyön, poliisin ja sosiaalityön Ankkurin. Onko asia hoidossa vai katsellaanko näiden nuorten kipuilua ja huomionhakua pitkäänkin?

Äiteetä ikävä

Miksi piti purkaa koronarajoituksia kun tauti riehuu erikoisesti nuorten keskuudessa. Pohjaisiko taas vapaaseen kasvatukseen. Meitähän ei komennella.

Pikkis

Niin hieno kun Savonlinnan satama kesällä höyrylaivoineen on, niin suurta ihmetystä herättää Savonlinna-laivan vuorokauden kestävä savustaminen useamman kerran kesässä keskellä kaupunkia. Tämä savu tulee sisälle asuntoon asti, puhumattakaan parvekkeista,

Astmaatikko

Koronatilanne huomioiden, olisiko korkea aika sammuttaa Saimaan hehku? Porukkaa on tulossa busseilla ympäri Suomen. Miltä kuulostaa? Nyt ei ole vielä aika festareiden.

Järki käteen

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka