Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Käykääpä katsomassa Rantasalmella Äänelän talon näyttely ”Rantasalmen vuosikymmenet”. Mikä huikea nostalgiamatka muutaman vuosikymmenen taakse, historiaa, sisustuksia jne! Niin hienosti koottu näyttely, että pois ei malttaisi lähteä! | Vm-60

Suuret kiitokset tuntemattomaksi jääneelle henkilölle, joka löysi ja vei neljä korttiani löytötavaratoimistoon Savonlinnaan. Mainiota kesän jatkoa!

Mty Pennanen

Savonlinnan taiteiden yö -tapahtuma joutui keräämään yhteisörahoitusta tapahtumaan. Tämäkö kulttuurikaupunki? Eikö ole kaupungilla rahaa tai muulla kaupungin organisoimalla taholla esimerkiksi matkailulla tähän rahaa tai avustusta? Moneen muuhun tapahtumaan kyllä rahaa uppoaa.

Nyt tekoja ei sanoja!

Olavinlinnan takapuolelta mahtuu aivan hyvin isot ja pienet laivat ja veneet kun vain noudatetaan oikeanpuoleista vesiliikennettä. Äänimerkinkin saa töräyttää.

Vanha Savon Saukko

Suosittelemme Savonlinnan aloittavan valtuuston keskustaryhmän palkkaavan itselleen pikaisesti puolueettoman kunnallispolitiikan neuvonantajan. Osaamisalueeseen on syytä kuulua myös soteuudistus.

Luetusta järkyttyneet

Sinä lasiparvekkeella puolialasti tupakoiva mieshenkilö, jospa pukisit paidan päälle ja jättäisit ne ihmisille huutelut. Ei ole kovin fiksua kyseisellä paikalla asuessa. Jos ei ole tapoja, niin kannattaa olla hiljaa.

Korkki kiinni

Kylläpä ABC:n polttoainehinnoilla saa hyvät bonukset.

Hymyilevä mies