Lukijan lyhyet: Taitavat kädet ja nerous yhdistyvät Korumossa. Tuhannet kiitokset! Helminauha

Kauppalinnan käytöstä puheenollen: Kaksi nuorta naista ja kolme nuorta miestä tuli ovesta ulos maanantaina iltapäivällä. Kiva kun vielä kiinni olevillakin ovilla on käyttöä.

Ainakin sirpaleet pois talon edestä

Jonkun on toimittava Kauppalinnan kiinteistön puolesta. Katu täynnä romua ja lasinsirua koko kiinteistön kohdalta. Avoimet ovet riehua ja sotkea. Kaupunki voisi laskuttaa siivouksesta

Tekstiviesti

Nimim. E&E. Millä ihmeen tavalla on lisännyt viihtyvyyttä ja turvallisuutta se; että jonot kaksikaistaisella Pitkälläsillalla ulottuvat Sokokselle asti, kun liikenne seisoo ja autot käyvät tyhjäkäyntiä paikallaan? Oli odotettavissakin se puolustuspuheenvuoro sylttytehtaalta.

Tekstiviestittäjä

Kissamiehelle, kyllä ne kissatkin paskoo, naapurin pihalle, avoliiteriin, autotelttaan, jopa tasakatolle. Ei kiva.

Koiraton mummo

Miten voi olla nykyisen Savonlinnan alueella näin eriarvoisia asukkaita; Tehosan kotisairaala palvelee vain 40 kilometrin säteellä sairaalalta. Kyllä kaupungin perukoillakin tarvitaan hoitoa.

Syrjäkylä

Mikä kone aiheuttaa kauheaa hurinaa yötä päivää Kellarpellossa?

En kai ostanut taloani teollisuusalueelta?

Uskomattoman ihana kahvila Pullaposki Punkaharjulla!

Kesän parhaat leivonnaiset!

Ennen Savonlinnassa vesiliikenne ja avattava silta saivat aikaan ruuhkat. Nyt ne on saatu aikaa torin puoleisen sillan pään väärien liikennejärjestelyjen takia Liikenne seisoo koko kaupungin matkalta. Onkohan mietitty toisenlaista ratkaisua?

Kesäasukas

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka