Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Kiitos Matti Turunen ja Armaan Madar nautinnollisesta ja upeasta konsertista 6.7. Enonkosken kirkossa. Musiikkiyhdistys, konsertti oli tosi upea, mutta miksi runoryhmästä kukaan ei saanut lausuntavuoroa. Odotimme lausujia esiin. Suurta ihmetystä herätti. | Yleisönä ollut

Tekvin päällikkö Tikkanen yrittää surkeasti selittää parhain päin torinseudun ruuhkia. Pitkänsillan liikennejärjestely on niin karmean epäonnistunut hutilointi kuin olla voi. Liikenne on sumputettu, kun erillistä kaistaa ei torille kääntyjille ole. Pitäisi pystyä Tikkasen myöntämään, että virhe on tehty.

Kaupunkilainen

Vakava virhe päästää koirat torille. Oikea ratkaisu olisi ollut järjestää koiraparkki torin laidalle katokseen ja sinne vettä tarjolle.

Terveystarkastaja herätys!

Miksi suomalaisille on nyt kaikki muu tärkeämpää kuin henki ja terveys?

Pikkis

Ei tuota uskos Einarikaan. Casinon kylpylässä ei pääse ulos eikä järveen hygieenisyys syistä, mutta viina virtaa kylpylässä lasten nähden.

Tosi on

Kävelin autolle taloyhtiön pihan poikki koirani kanssa. Tervehdin naapuria jolloin myös koirani haukahteli. Naapuri sitten komensi koiraani ”tyst nu”. Seuraavan kerran kun naapuri puhuu minulle, aion vastata samalla tavalla ”tyst nu”.

Löysää välillä pipoa

Sosteri, kiinnittäkää henkilökunnan ja asukkaiden terveyteen huomiota piinaavalla helteellä. Kuinka voi olla vielä osastoja, joissa ei ole ilmalämpöpumppuja jäähdyttämään tiloja.

Läheltä seurannut

Brysselin väkikö päättää Suomen metsistä ja Arkadianmäellä Saimaan norpista. Kaikki ei ole edes ikinä nähneet metsiämme puhumattakaan norppiamme. Mutta päättää vaan pitää.

Ranta-asukas