Lukijan lyhyet: Kiitos sinulle naisuimari, joka maanantaina autoit kahta kalamiestä, joista vanhemmalla oli jalat niin kuoleentuneet, ettei kaverin avullakaan päässyt seisomaan. Sinä tulit avuksi, ja miehet nuorenivat hetkessä ja kirmasivat koteihinsa. Tämä tapahtui Motonetin lähirannassa. | Mies 84 v.

Olavinkadulta kääntyminen Kalmarinkadun alamäkeen on kovin ahdasta. Autot jätetty molemmin puolin tietä heti risteykseen.

Kääntyjä

Taloyhtiön pitäisi laittaa nimet oviin, kuka asuu missäkin. Niin on muissakin taloissa. Isännöitsijä herätys.

Järjestys olla pitää

Varoitus! Helteiden aikaan myös käärmeet ovat enemmän liikkeellä, jopa paikoissa, joissa et uskoisi olevankaan. Itse astuin ulos kotiovelta rappusille, tunsin jotain liikettä jalkani alla, nostin nopeasti jalkani pois ja kukapa se siinä oli lepäilemässä rappusilla - kyyherrahan se siinä. Onneksi tilanne päättyi molempien osalta onnellisesti. Katsokaa mihin astutte!

AF

Ollaan hienosti pärjätty ilman lentoliikennettä ja selvitään edelleen. Mikä ihmeen pakkomielle on pitää yllä meille kallista lentoliikennettä? Tämä on suora tuki yksittäisille yrityksille halpoina lentolippuina. Tuetaan sitten samalla mitalla myös muita liikennemuotoja, ja tekemistä on lisäksi raideliikenteen sekä tieverkoston ylläpidossa ja kehittämisessä. Surkeassa kunnossa on meidän tieyhteydet Savonlinnaan, hävettää. Onneksi Juvalta alkaa kohta kunnon baana kohti etelää.

Lentämätön

Museoautot torille, olipa taas joltain nerokas idea! Eikö keksitä torille muuta käyttöä, joka palvelisi suurempaa yleisöä, matkailijoita? Olisiko esimerkiksi iltatori ihan hullu ajatus tai muuta kulttuuri tapahtumaa?

Kesäasukas

Varo käyttämästä liikaa aikaa netissä. Saimaalla kuolee jopa kuutteja verkkoon.

Ornitologi

Vuorikadun päässä on niin sanottu laiton uimapaikka veneiden vierellä. Siellä joku nainen puhuu usein kovalla äänellä taloyhtiön asioita. Ikävää kuunnella.

Ikkuna auki

Hienoa, että Savonlinnalla on matkailuvetovoimaa. Parannetaan vielä ravintoloiden palvelua, niin että tarjoilijat toivottavat tervetulleeksi, tietävät viinit ja ruoat sekä osaavat ottaa palautetta vastaan.

Myötähäpeää

Kysyisin sinulta, ensiavun lääkäri, miksi olit niin ilkeä kipupotilaalle ensiavussa? Pitäisikö sinun harkita alan vaihtoa?

Potilaan äiti

Ehdottomasti hyppytorni pikku kakkosen uimarannalle. Kuka lie asentanut uimaportaat läheiselle Vuorikadun alaosan Venelaiturille. Vaarallista hyppiä siitä veneiden ja köysien sekaan. Lisäksi siinä on pystytolppia vedessä. Kuka vastaa jos sattuukin onnettomuus? Kaupunkiko? Onkohan ihan omalla luvalla asennettu portaat? Ainakaan pelastusvälineistöä ei paikalla näkynyt.

Hyppytornin puolesta

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka