Lukijan lyhyet: Iso kiitos kapteenille elämyksellisestä höyrylaivaristeilystä perjantaina. | Yläkannen naiset

Toista ihmistä ei voi omistaa hallita alistaa jos näin on nosta kytkintä suhteesta.

Nyt on hyvä

Viisas puolue tunnustaa tappion, tekee analyysin ja korjausliikkeet. Savonlinnan Keskusta ei tunnusta 6,8 prosenttiyksikön rökäletappiota. Kruununa sote-fiasko. Kuopion kyljessä elo olisi vakaampaa ja etukeno kohti Savon hyvinvointialuetta.

Kiitos muutosvoimista

Hei kissojen omistajat! Älkää antako kissojenne liikkua luonnossa vapaana, ainakaan kevät- ja kesäaikaan. Kissa on saalistaja joka armotta tappaa pihapiirin pikkulintuja. On surullista löytää pihapiiristä raadeltuja linnun jäänteitä. Tuskallinen kuolema myös pöntöissä olleille nälkäisille poikasille.

Lintukonsertista nauttiva

Pitäisi Helsingin kaduilla istuvat mielipidevihreät komentaa sähkölinjanraivaushommiin tietäisivät mitä on todellinen työnteko metsissä ja pelloilla helteellä. Onneksi jalan alla maata.

Ei asfalttia!

Antakaa kukkien kukkia! Olen täysin samaa mieltä EA:n kanssa. Parturoikaa myöhemmin!

Mummo 80 v.

Savonlinna on ihana, kaunis kaupunki! Kuitenkin, miksi katutyöt ja muu remontointi on jäänyt turistikauteen?

Hyvää kesää

Mikkeli on Venäjän tsaarin perustama ryssänkylä ja perustettu kiusaamaan virkamiehineen savolaisia. Savonlinnalla on moninkertainen historia verrattuna tuohon kaupunkiin.

Historian tuntija

Mikä etuoikeus kiinteistönhuoltofirman autoilla on kurvailla kevyen liikenteen väylillä säännönmukaisesti säikytellen koiran ulkoiluttajia ja jalkaisin liikkujia? Siellä ei ole mitään kiinteistöhuoltoon liittyvää.

Jalankulkija

Sydämellinen kiitos Allan Kainulaiselle aina niin hyvästä palvelusta Savonrannan hautausmaalla! Kaikkea hyvää jokaiseen päivään, siunausta.

Kiitollinen

Tapahtumatuki hyvä juttu! Aamunavauksiin iso summa, toivottavasti saadaan uudistettua ja päivitettyä tapahtuma uusin voimin. Suositaan myös paikallisia toimia. Oopperajuhlat saaneet normituet sekä valtion tapahtumatuet. Miten oopperajuhlat osallistuu Savonlinnan kesän tapahtumiin?

Kesäasukas

Soitin Savonlinnan kaupungin vaihteeseen. Pyysin yhdistämään tietylle viranhaltijalle. Vaihde ilmoitti, että viranhaltija ei juuri nyt pääse vastaamaan ja antoi minulle suoran puhelinnumeron. Yritin päivän aikana soittaa suoraan viranhaltijalle useita kertoja, mutta "puhelimeen ei saatu yhteyttä". Illalla laitoin sähköpostin ko. viranhaltijalle. Tuli lomaviesti: "Olen lomalla X.X. päivään saakka." Eikö vaihteessa ole tietoa viranhaltijoiden lomista? Eikö viranhaltija voisi jättää puhelimeensa viestiä lomastaan ja ohjata puhelut sijaiselle? Eikö sähköpostin poissaoloviesteissä voisi olla sen viranhaltijan yhteystietoja, joka vastaa kuntalaisille loman aikana?

Asiani on kiireellinen

Elokapinaan osallistuvat kansalaiset velvoitettava maksamaan aiheuttamansa ylimääräiset kustannukset poliisityölle. Ja korkojen kera! Kaikenlaista kiusaa ja häiriötä ilmastonmuutoksen tiimoilta keksitään. Suomen hallituksella on kunnianhimoinen ilmasto-ohjelma, ei kaduilla istuminen sitä on voi enää muuksi muuttaa.

Yx kansalainen

Kiitos Toivo Loikkanen. Miksi Ortodoksinen kirkko ei kommentoi? On surullista päästää historiallinen kirkko pois, kun varmasti jostain saisi apuja kunnostukseen ja sitten kirkollisiin toimituksiin. On hyvin surullista seurata, että näin harvinainen tilaisuus ohitetaan päättäjien toimesta.

Vastauksia kiitos

Sulkava Lohilahti hyvä paikka mökkiläisille! Kunpa tänä kesänä koulun jätteidenlajittelupiste saataisiin siistiksi. Ja frisbeegolfradalta heinikko pois ja siten turvalliseksi lapsille, kun käärmeitä!

Teiden kuoppakorjauksia odotellessa

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka