Lukijan lyhyet: Vähän pistää miettimään montako kylpylää pieneen Savonlinnaan mahtuu tai tarvitaan. Ei kai kaikkia keskustan rantoja ja ulkoilualueita rakenneta täyteen? | Uikkari

Minkähän laisia luonteeltaan ovat henkilöt, jotka täysin pokkana kulkevat marketeissa välittämättä toistuvista kuulutuksista, joissa pyydetään käyttämään maskia henkilökunnan ja toisten asiakkaitten takia.

Pikkis

Loistava uutinen: Savonlinnan sairaalan asema aiotaan turvata lailla. Uskotaan, kun mustaa valkoisella. Sotkuinen sote ja politikointi ovat aiheuttaneet epäluottamusta kuntalaisissa. Tässä(kin) on kyse terveysturvallisuudesta.

Oi Savonlinna on

Maakuntavaalit seuraavaksi! Ei kai sinne ole menossa ehdokkaiksi sellaisia henkilöitä, jotka jäivät rannalle kunnallisvaaleissa!

Eiii

Ja niinpä se sai Keskusta hirmuiset haukut ja räksytykset ennen aikaisesti ja ihan turhaan.

Hoh hoijaa

Kiitos Hanna Kosonen, Reima Härkönen ja Janne Laine upeasta työstänne sairaalan säilymiseksi. Selkäänpuukottajia riitti, mutta sitkeytenne voitti.

Hatunnosto teille

Sotelakeja ajetaan väkisin eteenpäin, vaikka vikoja on jo nyt tiedossa. Tässä käy kuten peruskoululakienkin kanssa 45 vuotta sitten. Ei toiminut oppilasneuvostot eikä tasoryhmät. Korjaaminen jälkeenpäin tulee sotessakin kalliiksi. Virheet maksavat.

Aina ei osata virheistä oppia

Liike Nyt teki Savonlinnassa jytkyn. Paljon onnea! Hyvä, että puolueiden voimasuhteet muuttuivat ja että valtuuston koko pieneni.

Pysykää liikkeessä

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka