Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Lukijan lyhyetKiitos kaikille normaalikoulun purkamiseen osallistuneille! Ilo on ollut seurata, kuinka homma hoituu sujuvasti ja ammattitaidolla.

Kiitos kaikille normaalikoulun purkamiseen osallistuneille! Ilo on ollut seurata, kuinka homma hoituu sujuvasti ja ammattitaidolla.

Naapuri

Savonlinna korona-Suomen häpeäpilkku. Miten tähän on tultu? Välinpitämättömästi ja holtittomasti käyttäytyneet ja tartuntaketjut näkyvämmin "tikunnokkaan" ja näkyvämmin otsikoihin. Vetoomukset eivät näköjään auta. Holtittomasti käyttäytyvät aiheuttavat entistä enemmän rajoituksia seudullemme. Kohta kaikki liikkeet ovat suljettu toimintanne "ansiosta".

Rajoituksia noudattanut

Sanokaa nyt vihreät, mikä määrä norppia riittää teille, ja pitäkää myös puheenne.

Puheissa pohjaton kaivo

Suurkiitos Antille Postiin, kun pelastit tärkeän paketin oikeaan osoitteeseen. Olet aarre!

Aurinkoista kevättä sinulle!

Autovarman Sirpa, kiitos hyvästä palvelusta.

Kaunista kesää!

Voisiko Savonlinnan seurakunta. Järjestää ehtoollisen vieton radiojumalanpalveluksessa netin kautta tuomiokirkosta, esim. kuukauden ensimmäinen tai viimeinen sunnuntai. Halukkaat voisivat varata ehtoollisaineet kotiinsa ja nauttia ehtoollisen kotonaan. Toiminta ohjeet annettaisiin messun alussa.

Seurakuntalainen

Riistakeskus, kymmenien "suunnittelijoiden" pesä! Tehtävä: suojella haittaeläimiä ja vaikeuttaa kaupunkilaisten jokapäiväistä elämää, kuten hanhiasia!

Tekstiviesti

Kyllä pitää olla rusina-aivoisia autosuhareita liikenteessä, kun pöllytetään tienreunan pölykasat takana tulijoille. Ei se puhdistuskaan auta kun apinat taas sotkevat.

Putsari

Ruokakaupoissa saa käydä koronankin aikana ohjeita noudattaen. Miksi ei kirkossa voi käydä 15 minuutin ehtoollisella edes sunnuntaisin ohjeita noudattaen.

”Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan...”

Itä-Savo 15.4.: ”Ongelma Kososen mukaan on, että korkeakoulutuksen politiikka on pitkään ollut erittäin keskittävää.” Niinpä niin, Sipilän hallituksen yksi johtoajatuksista oli keskittäminen. Siitä sai Savonlinnakin tuntea karmeat seuraukset OKL:n siirron seurauksena.

Milloin mitäkin?

Seepra ei pääse raidoistaan, eikä Haka maineestaan!

Huvittunut asukas

Olipa ihana juttu 16.4 alueuutisissa kerimäkeläisen Ari Koskisen taiteilemasta Catiosta kisuille! Sieltä käsin kattien on turvallista töllötellä maailman toilauksia eikä tarvitse varoa kisuja vaanivia vaaroja.

Terkkuja Kattilan Hovikunnalta

Arvoisat poliitikot niin valtakunnan kuin kunnan luottamustehtävissä olevat! Mitä tarkoittaa sanapari "poliittinen vastuu"? Kun nykyään ei kukaan tunnu sitä ottavan!

Kysyy yksi tietämätön

Kiitos lääkäri Tiina Peitsarolle vanhempieni hyvästä hoidosta. Sosteri menetti sinussa hyvän ja empaattisen geriatrin. Onnea kuitenkin uusiin työkuvioihin ja hyvää kesää.

Kiitoksin

En ymmärrä, miksi hyvin toimiva hoitoketju Sosteri–Kys pitäisi lopettaa. omakohtaista kokemusta jo useita kertoja.

Ihmettelen

Taas alkoi munuaisten vaihtoviikot. Mopot ja "pärinät" heräsivät talviunilta. Jonkun onni, joidenkin harmi.

Tekstiviesti