Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ammattitaitoista hammaskirurgiaa Savonlinnassa

Mainos | Puolelta maailman väestöstä puuttuu yksi tai useampi hammas. Yhdenkin hampaan menetys tai vioittuminen saattaa vaikuttaa jokapäiväiseen elämään, yleiseen terveydentilaan sekä itsetuntoon. Hyvä uutinen on, että hammaslääkäri voi auttaa saamaan takaisin hymyä ja parantamaan elämän-laatua. Puutuvien hampaiden korvaamiseen hammaslääkärit suosittelevat käyttää hammasimplant-tia, ne käyttäytyvät aivan kuin omien hampaiden juuret, toimenpiteen ansiosta terveisiin hampaisiin ei kosketa.

Vastaavia hoitoja, jossa asiakas saa sekä implantin, että väliaikaisen kruunun yhdellä kivuttomalla hoitokerralla on hyvin vähän Suomessa. Savonlinnassa näitä kivuttomia hoitoja tekee Olavinlinnan läheisyydessä sijaitseva Onnellinen Hymy. Onnellinen Hymy on ainoa hammashoitola, joka tarjoaa näin ainutlaatuista hoitoa Savonlinnassa. Toimenpiteen jälkeen potilas voi elää tavallista elämää eikä sairaslomaa tarvita.

Onnellisen Hymyn asiakkaat kuvaavat käyntiään hammaslääkärillä

”Etsin implantti-lääkäriä Savonlinnasta ja ihan harrasteryhmän kautta kuulin sitten tästä Onnellisesta Hymystä. Aiemmat kruunut minulle tehtiin Lahdessa sillä vanhalla tekniikalla, joten tiedän kyllä mistä puhun. Tämä uusi tekniikka on nopeampi ja toimii. Hoidon jälkeen ei tarvitse lähteä kotiin enää tullot suussa, eikä palata avaamaan ikeniä. Implantit ovat siistejä eikä suussa ole vuotoja asennuksen jälkeen. Asiakaspalvelu on ollut erinomaista. Ei ole mitään huomautettavaa. Tulen ymmärretyksi täysin. Operaatio oli helpompi kuin hampaan poisto. Eikä hoitoa tarvitse pelätä. Paranemisprosessi toimi hyvin.

Minä annan palvelusta ja hoidosta viisi tähteä ja peukku kaupanpäälle. Olen suositellut tätä hoitoa jo aika monelle, on se niin hyvä. Implanttien laitto ei ole kaikkein edullisin palvelu heillä, mutta hinnoittelu on hyvin kilpailukykyinen. Tiedän muuten entisenä sairaanhoitajana, että Onnellisen Hymyn kuvantamislaitteet ovat varmasti kaupungin parhaat. Keskussairaalasta on lähetetty potilaita Onnelliseen Hymyyn kuvattavaksi. Olen lukenut lehtimainoksista myös heidän esteettisistä hoidoista. Verisuonikirurgiasta lähtien löytyy, uusinta kasvohoitoa ja rypyn poistoa nyt ainakin.” – Viola Kinnunen, sairaanhoitaja

”30 vuotta sitä harkitsin ja sitten päätin tehdä Implantin ja hampaan eteen. Olin jo kysellyt palvelua toisesta lääkäristä, jonka hinta oli kallis ja sitten näin lehti-ilmoituksen, jossa oli tarjous. Kokemuksena implantin asennus oli miellyttävämpi kuin paikkaus tai hampaan poisto. Ihan kivuton se oli. Piikityskään ei sattunut kun ensin ikenet puudutettiin puudutusvoiteella. Palvelu oli erinomaista. Ystävällistä ja asiantuntevaa. Kruunun paikalleen laitto oli kaikkein helpoin operaatio. Hoidot ja palvelu saavat täydet viisi tähteä. Hammaslääkäreissä on tullut käytyä, että suositella voi. Tiedän, että myös tuttavani ovat suositelleet tätä hoitopaikkaa.” – Anna-Liisa Kolkka, eläkeläinen