Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Savonlinnan vihreiden Lauri Kosonen: Meillä on ollut sanoma, josta ihmiset ovat välittäneet — katso video ja arvioi osuivatko vaalivalvojaisten ennusteet oikeaan

11.04.201715:21
54
  • — Ilmeisesti ihmiset eivät ole lähteneet hanakasti äänestämään, jos heillä ei ole ollut mielessään vaihtoehtoa. Meillä on selvästi ollut sanoma, josta ihmiset ovat välittäneet, sanoo Lauri Kosonen Kuva: Tuija Pauhu

Vaalien voittaja Savonlinnassa oli keskustan lisäksi vihreät, joka keskustan tavoin sai kaksi lisäpaikkaa.

— Vihreillä on ollut valtakunnallisesti hyvä näkyvyys, ja olemme keskittyneet puolustamaan koulutusta. Haluaisin uskoa, että se on kannustanut ihmisiä äänestämään meitä Savonlinnassakin, sanoo paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Lauri Kosonen.

Vihreitä ja vasemmistoliittoa lukuunottamatta kaikkien puolueiden äänimäärä Savonlinnassa aleni — myös keskustan. Tämä johtuu väen vähenemisestä ja äänestysprosentin alenemisesta.

— Ilmeisesti ihmiset eivät ole lähteneet hanakasti äänestämään, jos heillä ei ole ollut mielessään vaihtoehtoa. Meillä on selvästi ollut sanoma, josta ihmiset ovat välittäneet, Kosonen sanoo.

Katso videolta, miten hyvin vihreitten ennusteet osuivat oikeaan sunnuntaina vaalivalvojaisissa, kun vasta ennakkoäänien tulos oli julkaistu.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei vaan teillä on ollut julkkistyrkky joka tuo aina välinpitämättömien hölmöjen ääniä. Teillä on myöskin tunteisiin vetoava, mutta reaalimaailmasta täysin irrallinen ideologia joka vetoaa varsinkin hyödyllisiin hölmöihin. Elokuva Idioluutio kertoo suomenkin yhteiskunnallisen kehityssuunnan. Idioluutiossa tyrkyimmät sekä viihdetähdet päättävät asioista, koska kansasta on tullut niin tyhmää ettei se enää edes tiedä mitä normaali tarkoittaa. Vihreällä puolueella ei ole mitään realistisia mahdollisuuksia tuottaa mitään idioluutiosta poikkeavaa sillä ideologiat eivät juuri perusta tosiasioiden päälle. Saa nähdä millaista sananvapauslinjaa lehti nyt kannattaa. Että onko Stalinin käsitys vaiko länsimainen käsitys voimassa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Vihreät ovat tulevaisuuden puolue. Kestävä talous ottaa huomioon myös ympäristön. On ollut ilo seurata liberaalien ihmisoikeuksia kannattavien nousua Savonlinnassa. Arvoliberaalien äänet taisi kanavoitua pitkälle vihreisiin ja demareihin Savonlinnassa. Molemmat uusiutuivat ilahduttavasti. Toivottavasti saisimme myös kaupunkikeskustan suunnitteluun ja rakentamiseen pienen palasen pikkukaupungin urbaaniutta grynderivetoisuuden sijaan. Hyvä ja tsemppiä! Mollaajista ja pahan puhujista ei kannata välittää. Niitä riittä politiikassa aina.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Vaikka en ole juurikaan missään Timo Soinin kanssa samoilla linjoilla niin yhdessä asiassa hän oikeassa todettuaan että "Isänmaan etu vaatii mielestäni sen, että emme vapaaehtoisesti päästä punavihreitä sotkemaan Suomen asioita". Se todellakin on pahinta mitä tälle maalle voi tapahtua.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Todella upeaa! Vihreitten voitto luo Savonlinnaan aivan uudenlaista ilmapiiriä. Synkkyys ja pysähtyneisyys saa väistyä uusien näkemysten tieltä. Olen valtavan onnellinen tästä tilanteesta. Kestävä kehitys kunniaan!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hyvä Vihreät ja tervetuloa viimeinkin Savonlinnaan. Täällä teitä tarvitaan enemmän kuin missään muussa Suomen kaupungissa! Ympärillä Suomen kaunein ja samalla herkin luonto, joka on vaarassa ihmisten välinpitämättömyyden, rahanahneuden ja luontovihamielisyyden takia. Työsarkaa riittää, joten tervetuloa ja olkaa ennenkaikkea sisukkaita!!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Pian näkyy miten paljon Vihreät vihaa yrittäjyyttä ja maaseutua. Varsinkin maanviljelijät ja syrjässä asujat saa kylmää kyytiä. Huseeratkoon Helsingissä mielinmäärin mutta älkää tulko tänne näivettämään loppuakin maaseudusta.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
No, persujen oma julkkistyrkky Soini on taputeltu lopullisesti, samoin kuin kyseisen puolueen todellisuudesta irralliset fantasiat ja heitä äänestäneet hyödylliset hölmöläiset. Persuilla ei koskaan ollut mitään todellista vaihtoehtoa tarjota, sillä heidän ideologiansa ei perustu tosiasioihin, vaan johonkin 1930-luvun uuskarelianismin ajan nokipirtinkatkuiseen mielikuvamaailmaan. Ja juu, mielenkiintoista nähdä, millaista sananvapauslinjaa tämä lehti ja sen moderaattorit noudattavat jatkossa. Itä-Savohan on tunnetusti Suomen keskustalaisin poliittisesti sitoutumaton lehti.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hyvä vihreät! Tähänkin umpipysähtyneeseen ja arvoiltaan merkilliseen kaupunkiin tarvitaankin inhimillisyyttä. Eiköhän suhmuroivien kepujen, demareiden ja kokkareiden aika olisi hiljalleen jo ohi.

Sivut

Lisää uusi kommentti