Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Taloyhtiö on mainettaan parempi — Asukkaat tyytyväisiä turvallisuuteen ja rauhallisuuteen

17.06.201711:00
10
  • Jason uusi seniorikortteli Huhtasuolla.

    Taloyhtiöiden riidat ovat oletettua harvinaisempia. Kuva: Tiina Hautamäki

Taloyhtiöelämään liitetään usein ongelmia, kuten riitoja ja häiriöitä. Isännöintialan kyselyn mukaan asukkaat ovat kuitenkin tyytyväisiä asumiseensa.
Taloyhtiöasukkaat ovat erityisen tyytyväisiä kotitalonsa turvallisuuteen ja rauhallisuuteen. Turvallisena taloyhtiötään pitää 81 prosenttia ja rauhallisena 75 prosenttia asukkaista.
— Taloyhtiöasuminen luo arjen perusturvallisuutta lähes kaikille, toteaa Isännöintiliiton asiantuntija Pekka Harjunkoski.
Parannettavaakin löytyy: asukkaat toivovat taloyhtiöltään muun muassa panostusta piha-alueiden kuntoon, energiatehokkuuteen ja viestintään. Moni kaipaa myös enemmän naapuriapua ja yhdessä tekemistä.
— Puolet vastanneista on antanut palvelun kautta myös kehitysehdotuksia, mikä kertoo asukkaiden aktiivisuudesta, Harjunkoski sanoo.
Kyselyyn vastasi tämän kevään aikana noin 3 000 asukasta Talokysely.fi-palvelussa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Olen huomannut että koko taloyhtiön viihtyvyyden voi pilata kerrostalokyttääjä joka ei siedä naapureistaan pienintäkään häiriötä vaikka on muuttanut kerrostaloasujaksi. Paras asumisviihtyvyys saavutetaan kun annetaan jokaisen elää tavallaan eikä aleta pilkkuja viilaamaan ja komentelemaan toisiamme.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kun yhtiökokous päättää että aloitetaan remontit niin se päätös myös pitäisi eikä puolen vuoden kuluttua järjestettäisi taas uutta kokousta ja uutta äänestystä että remontoidaanko nyt molemmat talot. Talot ehtii märäntyä tätä vauhtia.

Lähettänyt käyttäjä Juuupajuu (kirjautumaton)
On sairas ajatus että naapurin puolelle ääntensä kanssa, eli monta asuntoa yhden hinnallla käyttävä toisten piikkiin elävä kutsuu huono-onnista kyttääjäksi, joka joutuu kärsiä melusta, joskus jopa tahallisesta. Yleensä vielä kiusattu on joku, joka muuttuu yhdessä yössä "kyttääjäksi", eli kun tahallinen häirikkönarsisti naapuriksi sattuu. Mutta kerrostalot ovat mainettaan parempia. Koskaan en ole mitään häiriötä kokenut kerrostalossa asuessa. Kaikki häiriö on aiheutunut omakotitalossa kiusaajan taholta.

Lähettänyt käyttäjä Vainottu (kirjautumaton)
Taloyhtiöissä tai kerrostaloissa ei ole koskaan ollut häiriötä Omakotitalossa naapuriksi voi sattua vihanlietsontaan addiktoitunut sadistinen ihminen, joka juoksentelee kertomassa miten hänen lapset pelkäövöt mutta samaan aikaan työntää ne isoma laumana tielle tai mahdollisimman lähelle" pelon" kohdetta. Kohteen raja-aidalle vaikka ei olla raja-naaoureita ja vaikka yrittää tuhota kohteen elämän juoksentelulla eli välejä ei ole, jolloin tahallinen mtös jälkeläistensä lähellä oleskelu on erityisen loukkaavaa.

Lähettänyt käyttäjä Pahuus (kirjautumaton)
Järjestäytynyt vaino -ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin -värvääjien värvääminen -valheiden systemaattinen levittäminen -yksityisyyden rikkominen rikollisesti tarkoituksena saada pilkan kohteeksi jolloin kohteesta tulee lainsuojaton eikä kukaan häntä auta -ihmisten värvääminen seurailemaan ja vahtimaan esim puhumalla tarkoituksellisesti kohteesta sivullisten kuullen Tai varoittelemalla jolloin yllättäen useimmat ihmiset kehittävät pakkomielteen, mielenhäiriön varoiteltuun asiaan -kohteen asioiden ja elämän tarkkailu ja levittäminen negatiivisessa valossa -Palvelukset, vastapalvelukset, ihmisten arviointi, jolloin osalle paljastetaan tahallisuus , osa jää varoittelun asteelle riippuen siitä miten luontevaa juoruilu ja tahallinen pahuus, laskelmointi kullekin on -netissä julkkisten, blogistien ympärille vihailmapiirin luominen, jolloin esim lavastukset, esitetään että tunnetaan kohde, on kuultu, kaikenlaista sairasta nimettömänä Periaatteessa kaikkea samaa kuin tehdään myös kotona -hovin kerääminen, jolloin logiikka toimii niin että mitä enemmän populaa sitä pienempi mahdollisuus joutua vastuuseen teostaan ja sitä enemmän oikeassa että kohde on perustavanlatuisesti vääränlainen -pyrkimys eristää uhri, tuhota ammatillisesti ,sosiaalisesti, taloudellisesti, saada rikosrekisteri, laitostaa, loppupeleissä tappaa, joukkovoiman avulla Pahuus aiheutuu siitä, rttä teko on liian paha jotta uhria uskottaisiin

Lähettänyt käyttäjä Ei kiitos yhtei... (kirjautumaton)
En kaipaa enää yhteisöllisyyttä vaan vihaan, koska joukkovoimaan uskova ja tahallisesta vahingoittamisesta virtansa saava perhe saa juuri siitä bensaa moottoriin. Järjestäytynyt vaino -ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin -värvääjien värvääminen -valheiden systemaattinen levittäminen -yksityisyyden rikkominen rikollisesti tarkoituksena saada pilkan kohteeksi jolloin kohteesta tulee lainsuojaton eikä kukaan häntä auta -ihmisten värvääminen seurailemaan ja vahtimaan esim puhumalla tarkoituksellisesti kohteesta sivullisten kuullen Tai varoittelemalla jolloin yllättäen useimmat ihmiset kehittävät pakkomielteen, mielenhäiriön varoiteltuun asiaan -kohteen asioiden ja elämän tarkkailu ja levittäminen negatiivisessa valossa -Palvelukset, vastapalvelukset, ihmisten arviointi, jolloin osalle paljastetaan tahallisuus , osa jää varoittelun asteelle riippuen siitä miten luontevaa juoruilu ja tahallinen pahuus, laskelmointi kullekin on -netissä julkkisten, blogistien ympärille vihailmapiirin luominen, jolloin esim lavastukset, esitetään että tunnetaan kohde, on kuultu, kaikenlaista sairasta nimettömänä Periaatteessa kaikkea samaa kuin tehdään myös kotona -hovin kerääminen, jolloin logiikka toimii niin että mitä enemmän populaa sitä pienempi mahdollisuus joutua vastuuseen teostaan ja sitä enemmän oikeassa että kohde on perustavanlatuisesti vääränlainen -pyrkimys eristää uhri, tuhota ammatillisesti ,sosiaalisesti, taloudellisesti, saada rikosrekisteri, laitostaa, loppupeleissä tappaa, joukkovoiman avulla Pahuus aiheutuu siitä, rttä teko on liian paha jotta uhria uskottaisiin

Lähettänyt käyttäjä Pjärvi (kirjautumaton)
Mikä ihmeen "pahuus" teissä kommentoijissa piilee? Jospa ensin katsoisitte peiliin ja kertoisitte sille kauniille ihmiselle että valtakunnassa kaikki melko hyvin. Kaikki asumismuodot olen kokenut. Yhdessäkään ei mitään hankaluuksia. Puhumalla on asiat selvitetty. Nyt, rivitalo, siellä ihanat naapurit. Tarvittaessa naapuri huolehtii postin ym.jos ollaan pitempään poissa. Missä ne asuu nämä mainitut "kyttääjät"? Kaunista kesää sekä omille naapureille että niille joita "tarkkaillaan" jossakin.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut