Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Yleisölle tuli pääsymaksu Suursoutuihin — Taloustilanne ratkaisi päätöksen, sanoo Sulkava-seuran sihteeri

18.03.201711:30
70
  • Sulkavan suursoudut. Yösoutu, lähtö Hakovirralta. Sulkava suursoudut yösoutu Hakovirta Sulkava soutu kirkkovene vene vesi

    Sulkavan Suursoudut viettää juhlavuotta ensi kesänä. Kuva: Marita Waenerberg

Yleisölle on tullut pääsymaksu Sulkavan soutustadionille, Suursoudut tiedottaa. Yleisö ei pääse enää ilmaiseksi stadionille kello 12 jälkeen perjantaina ja lauantaina. Pääsylipun hinta on kymmenen euroa päivältä.

Torstaina ja sunnuntaina stadionille on vapaa pääsy.

Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi vanhempien seurassa. Soutajille sisäänpääsy on ilmainen.

Autoparkki on maksuton.

Sulkava-seuran sihteeri Outi Piik kertoo, että pääsymaksuun päädyttiin erikoisohjelman takia. Aikaisempina vuosina ohjelmaa on ollut vähemmän, nyt oheisohjelmaa on enemmän. Esiintymässä on muun muassa Laura Voutilainen.

— Seuran hallitus päätyi tähän taloustilanteen takia. Tuloja saadaan vain osallistumismaksuista.

Suursoudut toivoo tarinoita mieleenpainuneista souduista. Tarinoita julkaistaan erilaisissa markkinointikanavissa ja parhaimmat palkitaan.

Tarinan voi lähettää sähköpostilla mahdollisten kuvien kera osoitteeseen 50@suursoudut.fi. Tavoitteena on löytää ainakin 50 parasta tarinaa.

50. juhlasoutu pidetään Sulkavalla 6.—9. heinäkuuta.

Juttuun on lisätty Outi Piikin kommentit 18.3. kello 12.31.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä kas vaan (kirjautumaton)
No just joo nyt meni yli täätää juttu rahan himo iski ... voi voi jää minulta menemättä ihan periaatteen vuoksi ei ole siitä rahasta kiinni, mutta olen aina pitänyt siitä. Että tapahtuma on yleisö ystävälinen nyt vaan menee todella yli ... mutta toivotan kutekin hyvää jatkoa Suursouduille.

Lähettänyt käyttäjä Souduissa (kirjautumaton)
Ei hyvä juttu. Soutuja voi seurata muualtakin kuin stadionilta ja huoltojoukot ja kannustusjoukot jäävät siis ulos?? Myynti stadionin ympäristössä romahtaa ja koskeeko tuo myös iltaohjelmaa? Minusta souduissa on ollut juuri hienoa se, että voi liikkua vapaasti. En aio ostaa lippua.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä