Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Wetendin sekoitusteknologia palkittiin innovatiivisuudestaan Ranskassa

17.02.201618:57
6
  • ATIP-Innovaatiopalkinnon vastaanottivat Grenoblessa Wetendin toimitusjohtaja Jouni Matula (oik.) sekä yhtiön Ranskan edustaja Yves Chavant.

Savonlinnalainen Wetend Technologies Oy on palkittu Ranskassa paperi- ja kartonkiteollisuuden ATIP-konferenssissa Palme d'Argent – innovaatiopalkinnolla. Palkinto tuli yhtiön kehittämästä kemikaalien reaktorisekoitusteknologiasta.

Palkinnon myönsi Ranskan paperiteollisuuden teknologiajärjestö ATIP vuotuisten paperialan messujen yhteydessä järjestetyssä Innovaatiokilpailussa. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1995.

Wetend on kehittämällään Flash Mixing Reactor -tekniikalla onnistunut muuttamaan paperi- ja kartonkiteollisuuden tuotanto- ja mitoitusmenetelmiä. Nopea kaaosmainen sekoitus vähentää merkittävästi sekä kemikaalien kulutusta että käyttö- ja investointikustannuksia. Toteutuneet toimitukset ovat osoittaneet, että järjestelmä toimii ja se voidaan helposti asentaa tuotantojärjestelmiin.

Yhtiö on alansa kansainvälisesti tunnustettu markkinajohtaja TrumpJet- kemikaaliensekoitusjärjestelmillään. Yhtiö toimittaa niitä paperi- ja kartonkitehtaisiin eri puolille maailmaa. Järjestelmät tunnetaan siitä, että niiden avulla säästyy vettä, energiaa ja raaka-aineita.

Wetedin valmistamia TrumpJet-kemikaalinsekoitusjärjestelmiä on toimitettu yhteensä yli 450 laitosta 24 eri maahan. Sähköisen median suosio on taittanut paperiteollisuudesta kasvun, mutta Wetendille se on edelleen merkittävä asiakas.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Juro (kirjautumaton)
Tässä on hyvä esimerkki, kuinka sitkeä ja määrä tietoinen tuotteen kokonais valtainen kehittäminen vie sen maaliman markkinoille. Tästä voisi moni muukin yritys ottaa oppia ja päästä myymään tuotteita ympäri maapalloa. Hieno suoritus ja vielä Savonlinnassa ... uskomatonta.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä