Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Villit naiset ja luonteeltaan tasaiset miehet lumikenkäilevät lauantaina

03.03.201613:31
  • Punkaharjun lumikenkäpuiston avajaiset Punkaharjun Tuunaansaaressa 15.2.2014. lumikenkä, lumi, talvi, Tuunaansaari, ulkoilu

    Lumikenkäretki lauantaina suuntautuu Savonlinnan Haukkavuorelle ja Ikoinniemen kalliomaalauksille. Kuva: Petri Vanhanen

Lauantaina 5.3. savonlinnalainen retkeilyseura Olavin Retkeilijät ry järjestää hauskasti nimikoidun Villien naisten retken.

— Villin luonnon päivää vietettiin 3.3. ja 8.3. puolestaan on kansainvälinen naistenpäivä. Joten retki on mitä ajankohtaisin, yhdistyksen puheenjohtaja Harri Heinonen sanailee tapahtumakutsussa.

— Mukaan voi tulla myös rauhallisia ja luonteeltaan tasaisia miehiä, Heinonen vielä lisää, eli villistä nimestään huolimatta retki on avoin kaikille.

Retkellä tarvitaan lumikengät. Jos omia kenkiä ei ole, sellaiset voi lainata Harri Heinoselta. Matka suuntautuu Savonlinnan Haukkavuorelle ja läheisille Ikoinniemen kalliomaalauksille. Mukaan tulee ottaa omat eväät.

Villien naisten (ja rauhallisten miesten) retki 5.3. Savonlinnan Haukkavuorelle. Lähtö Savonlinnan ABC:ltä klo 12. Ilmoittautumiset, lisätiedot ja lumikenkäpyynnöt Harri Heinoselta puh. 050 5291 917.
 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä