Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Vielä ehdit vastata viikon uteluun - aiotko viettää talviloman reissussa vai kotioloissa?

Päivitetty: 10.02.201614:45
16
  • Savonlinnan lentoaseman lentoselvitys 20.12.2013. lentoasema, lähtöselvitys, lentokenttä, Savonlinnan lentokenttä, lentokenttä, matkailu, matka, lento, lentäminen, matkalaukku, matkatavara, matkatavarat

    Talviloma on yksi kiivaimmista matkustussesongeista. Kuva: Petri Vanhanen

Talvilomasesonki on alkamassa pian.

Työpaikoilla ja kouluissa vertaillaan talvilomasuunnitelmia: yksi suuntaa Thaimaahan, toinen Lappiin ja kolmas jää kotiin. Osan mielestä loma ei tunnu lomalta, jos sen viettää kotona. Osa taas nimenomaan haluaa rentoutua kotioloissa ja kotipaikkakunnalla ja osalla taas ei ole mahdollisuutta matkustaa, vaikka haluaisikin.

Kerro, miten aiot viettää talviloman. Kerro myös kommenttikentässä, miksi aiot viettää lomasi valitsemallasi tavalla ja haluaisitko viettää sen jotenkin toisin. Vastausaika päättyy keskiviikkona 10.2.2016 kello 21.

Julkaisemme kyselyn tulokset ja napakimmat kommentit tulevana sunnuntaina Itä-Savon ja Länsi-Savon uudella Viikon utelu -palstalla.

Onko sinulla mielessäsi kiinnostava viikon kysymys? Lähetä sähköpostia osoitteeseen kristiina.tiippana@kaakonviestinta.fi.

Miten aiot viettää talviloman?


Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Mikkelin lentokenttä ei mahdollista kovin suurella kapasiteetilla suoria lentoja kun sinne ei varsinaisilla matkustajakoneilla mahdu. Nykyisiä paikallisten matkatoimistojen myymiä ei edes voi markkinoida kun menevät muutenkin.

Lähettänyt käyttäjä Surullinen yh (kirjautumaton)
Mukavahan se olisi matkustaa vaikka minne, mutta ei yksinhuoltajan varoista pitkiä reissuja makseta usealle lapselle. Lomat osoittavat miten epätasa-arvoisesti lapset eri perheissä kasvavat. Minusta saisi vaikka kaikki lomat lopettaa kun ei niistä tule muuta kuin pahaa mieltä.

Lähettänyt käyttäjä Ei kaikilla lom... (kirjautumaton)
Pätkätyöläinen välttyy pakollisilta lomilta, mutta itse pyrin pois normaalioloista loman aikana ja mieluusti heti loman alussa muihin maisemiin. Tutkimusten mukaan alkoholi ja kotiaskareet auttavat jaksamiseen vähiten. Niitä pyrin välttämään. Kaiken ei tarvitse maksaa paljoa, pitää käyttää mielikuvitusta. Retket luontoon, läheisten seurassa oloa ja perinteinen kyläily alkavat olla jo katoava luonnonvara. Kännykät, tabletit, tietsikat joutaa viikoksi nurkkaan ja aivoille voi antaa tilaa hengähtää.

Lähettänyt käyttäjä Silvianjoululintu (kirjautumaton)
Hyvissä ajoin kun muutti etelään niin ei tarvitse erikseen lähteä lomalle. Kertokaa sitten jäiden lähdön jälkeen koska koivut alkavat viheriöimään niin tietää poiketa sinne saunomaan.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Viikon talviloman pilaaminen ulkomaanreissulla on turhaa. Jouluvapaiden jälkeen ainoa mahdollisuus hengähtää on maalis-huhtikuun vaihteen talviloma, jolloin otetaan rauhallisesti kotona. Käydään varmaan Savonlinnassa jonain päivänä. Thaimaa ja monet muut kohteet ovat tuottaneet suuren pettymyksen. Kesälomat vuokramökillä Saimaan rannalla. Muutaman vuoden kuluttua, kun lapset ovat lentäneet pesästä, voidaan asiaa harkita uudelleen.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä