Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Vene syttyi tuleen ja paloi korjauskelvottomaksi Savonlinnassa — sammutusta yrittäneelle omistajalle palovammoja

Päivitetty: 10.07.201717:15
3
  • Vene tuhoutui tulipalossa käyttökelvottomaan kuntoon. Kuva: Lukijan kuva

6,5 metriä pitkä lasikuituinen ht-vene syttyi tuleen maanantaina Savonlinnassa Apajaniementiellä. Veneen omistanut mies yritti sammuttaa paloa satamalaiturissa, mutta hän sai itse tilanteessa palovammoja ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkastettavaksi.

Syttymissyystä ei ole tarkkaa tietoa, mutta palo oli saanut alkunsa, kun omistaja oli laittanut veneeseen virtoja päälle ja vene oli alkanut savuta. Palava vene ehti vaurioittaa myös laituria, joka ehti myös syttyä osittain palamaan.

Veneen välittömässä läheisyydessä ei ollut muita veneitä. Pelastuslaitos sammutti palon, mutta vene ehti palaa korjauskelvottomaan kuntoon. Vene siirrettiin syrjempään pois laiturista.

Hälytys venepalosta tuli maanantaina klo 14.52.

Henri Pitkänen

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Joopa-Setä (kirjautumaton)
En paljoa tapaukselle viitsisi virnuilla. Ajatelkaa, jos sama olisi tapahtunut jossain öisellä selkävedellä tai merellä. Kuttaperkka-vene palaa vauhdilla ja palon syttyessä liikkeet oltava vikkeliä. Muistaakseni pari vuotta sitten paloi jossain Helsingin edustalla vene ja porukoilla oli jo kiire päästä liivit päällä mereen -sammuttamisesta ei enää ollut puhettakaan.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä