Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Vauhti-Vaunun automyynti loppui konkurssiin

12.09.201713:21
53
  • Vauhti-Vaunu , autokauppa ,

    Vauhti-Vaunun Savonlinnan-toimipiste sijaitsee Mertajärventiellä. Kuva: Timo Seppäläinen

Saimaa Invest Oy vahvistaa, että sen autokauppatoiminta Mikkelissä ja kolmessa muussa kaupungissa päättyy konkurssiin.
Vauhti-Vaunu on ollut Saimaa Investin markkinointinimi autokaupassa.
Vauhti-Vaunu Oy on Savonlinjan emoyhtiö, ja sen toiminta jatkuu.


Saimaa Investin tiedotteessa toimitusjohtaja Petri Honkanen toteaa yhtiön tuloksen ja maksuvalmiuden ajautuneen tiukoille mittavien investointien vuoksi.
Viimeisenä vaihtoehtona konkurssille oli liiketoimintojen myynti. Honkasen mukaan ostaja oli tiedossa, mutta Mikkelin kiinteistön omistaja ja ostaja eivät päässeet sopimukseen vuokrasopimuksen ehdoista.
Konkurssihakemuksen yhtiö jätti tiistaina Etelä-Savon käräjäoikeuteen.

Juttua tarkennettu 13.38 omistusrakenteen osalta.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
No kukapa sen Mikkelin kiinteistön oiken omistaakaan? Olisiko omistajatahon ollut järkevää laittaa vuokra sille tasolle ettei Honkasten sukunimi ryvety konkurssiin. Nythän kävi niin, ja kuten kaikki tiedämme niin mikkeliläiset muistavat, ja osaavat muistuttaa oikein pätevästi.

Lähettänyt käyttäjä pankkiiri (kirjautumaton)
Savonlinja Oy:n vieraan pääoman hinta saattaa noussa. Kaksi kovasti tappiollista tilinpäätöstä jo takana. Markkina erittäin kilpailtu OnniBussin aloittaman hintakilpailun vuoksi. Ei hyvältä näytä Savonlinja Oy!

Lähettänyt käyttäjä Autoissa on Rautaa! (kirjautumaton)
Toivottavasti jotakin ketjua kiinnostaa nuo tulevan konkurssipesän liiketoiminnot ja tulee jatkamaan ja työllistämään nyt työttömyysuhan alle jäänyttä henkilökuntaa. Olishan noita ketjuja suomessa ja noin voisi päästä edullisesti alkuun. Uusia merkkejä mahtuu paikkakunnalle jos Fordia ei saa takaisin uudelle aloittavalle toimijalle. On Mazdaa, Audia, Jaguaria... Tervetuloa Auto-Sunit, Laakkoset, Käyttö-Auto, Autokeskukset, Auto-Arita, SCC, Rinta-Joupin Ranen velipoika... Olisihan noita. Tai vaikkapa joku käyettyjen autojen tuontiin pelkästään erikoistunut joka samalla pyörittäisi korjaamotoimintaa?

Lähettänyt käyttäjä Harri (kirjautumaton)
Hieno uutinen.. Honkanen joka tuhosi monen perheen elämän 2001 jolloin antoi törkeästi kenkää kaikille yli 50v työntekijöille jolloin tuhoutui monen perheen arki, ikää oli liikaa kouluttautua uudelleen, mies joka toimii täysin tunteettomasti ei kuulu saada mitään. Olen erittäin pahoillani että taas työttömiä tuli paljon, mutta helpottunut koska suurin osa nuoria ettei tuhonnut teitä ns kriittisessä vaiheessa, jolloin jatkolle ei enää juurikaan mahdollisuuksia ole. YT Harri ps" muistakaa että tuki joukkoja on jos olette kokeneet vääryyttä!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Nyt kun Vauhti-Vaunu on Savonlinjan emoyhtiö, niin konkurssimenettelyn kautta jokainen Vauhti-Vaunusta saamassa ollut tulenee saamaan saatavansa. olisi ainutkertaista että emoyhtiö menee konkurssiin ja alayhtiö jatkaa toimintaansa ja emoyhtiön velat jäisi maksamatta. Ellei sitten ole Kiiskinmäeltä tulossa lisää uutisia.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut