Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Uusi kauppias kehuu Mertalaa — ”Tässähän on kuin kotiseudullaan”

Päivitetty: 11.08.201712:00
5
  • Kari Nuutinen kauppias Mertalan K-Supermarket, Alli Korhonen

    Kari Nuutinen tarjoilee asiakkaille avajaismakkaraa tänään. Kuulumisia kauppiaan kanssa vaihtamassa Alli Korhonen. Kuva: Antti Varonen

Savonlinnan K-Supermarket Mertalan uusi kauppias Kari Nuutinen houkutteli eilen asiakkaita paikalle pullakahvien voimalla ja tänään on vuorossa grillimakkaratarjoilu.

— Väkeähän onkin käynyt paljon. Pullat jo loppuivat välillä kesken, piti lisää haalia eli oli tosi onnistunut päivä. Eiköhän se vähintään samanlainen päivä ole tänäänkin, perjantai on muutenkin vilkkaampi päivä.

Nuutinen aloitti Mertalassa heinäkuun alussa. Tätä ennen hän on toiminut K-kauppiaana Lieksassa muutaman vuoden ja päivittäistavarakaupan esimiestehtävissä noin 15 vuoden ajan.

— Oikein mukavalta vaikuttaa. Hyvä tässä on toimia kaikin puolin. Tilat, henkilökunta ja paikkakunta ovat mainiot ja asiakkaat ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan. Tässä on kuin kotiseudullaan.

Muutoksia Nuutinen on tehnyt kalusteiden ja tuotepaikkojen suhteen.
— Sen takia tämä avauskin on vasta nyt. Valikoimaan ei ole juuri tehty muutoksia, mutta asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja niihin myös vastataan, jos tavaraa vain saa. Rajoituksia ei siinä mielessä juuri ole.

Nuutisen mukaan päivittäistavarakaupan kilpailutilanne on Savonlinnassa normaali ja terve.
— Yhtä kireä se on kaikilla muillakin paikkakunnilla ja jos ei jossain ole, joku tulee pian kirittämään. Ei Savonlinnassa ole tässä mielessä mitään poikkeavaa.

Nuutinen on vuonna 2011 avatun K-Supermarket Mertalan kolmas kauppias.

Kaupassa on 16 työntekijää.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Savonlinnalainenm (kirjautumaton)
Se saattaa tässä vaiheessa olla kauppias tuota mieltä, jos asiat menee niinkuin kahdella edellisellä kauppiaalla niin ei ole enää tuota mieltä!! Pakko vaan ihmetellä miksi tuo koko kauppa rakennettiin, tai sitten vaan haapavuo ei osannu pyörittää sitä!!!

Lähettänyt käyttäjä poitsu (kirjautumaton)
Valtaosa asiakkaista menee euron perässä kauppaan ja se on ollut ja tulee olemaan tämän K-Supermarketin kohtalo. Liian lähellä on Lidl ja Prisma, jotka ovat selkeästi halvempia asioida. Lähes kaikki asiakkaat liikkuvat autolla, jolloin on aivan sama, että mihin kauppaan sitä menee. Silloin mennään sinne halvempaan.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä