Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Uukuniemellä juhlitaan kutkulleen — Huutokauppakeisari mukana

14.07.201721:35
5
  • Aki Palsamäki on tulossa Uukuniemelle. Kuva: Aki Heinonen

Uukuniemen vapaa-ajan asukkaat ry eli Vasukkaat viettävät 15. heinäkuuta 20-vuotisjuhliaan. Tapahtuma on juhlavuoden kovin rutistus, jotta Juhlasensseistä syntyy kaikille mieleenpainuva kokemus.

Tapahtumassa on muun muassa mahdollisuus huutaa itselleen muistoksi mieluisia tavaroita, kun huutokauppaa tulevat pitämään huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsamäki ja hänen vaimonsa Heli.

Juhlasenssit pidetään Kummun Korkea Koulun ympäristössä eli Kummunkylän lakkautetulla koululla. Palsanmäkien huutokauppa on koulun pihapiirissä.
Huutokauppaan on saatu mielenkiintoista tavaraa. Tarjolla on esimerkiksi kitkemiskone ja uusi soutuvenekin. Juhlissa on toki muutakin myytävää kuten käsitöitä ja lähiruokaa.

Keskeltä Juhlasenssien talkoohulinoiden Mirja Ulmanen Vasukkaista kertoi, että tapahtumaan odotetaan runsaasti vieraita.

— Varasimme 1400 lahjoitettavaa ämpäriä ensimmäisille pääsylipun ostajille. Lahjaämpärit ovat Suomi 100 -väreissä. Jos siltä tuntuu, niin ämpärin kanssa voi mennä syksyllä vaikka lakkametsään, Ulmanen sanoo.

Senssiportit aukeavat kello 10.00 ja sulkeutuvat kello 16.00. Illalla pidetään lisäksi Oopperaillalliset Juholan Biisoniareenalla, jossa on Jyrki ja Maija Anttilan konsertti ja lähiruokatarjoilua. Iltatapahtuma kestää kaksi tuntia.

— Sitten raivataan paikat ja laitetaan tanssiksi. Päälavalla esiintyy Senssiorkesteri Kesäpojat.

Aiemmin tällä viikolla Vasukkaat saivat onnittelut pitkästä ja tarmokkaasta toiminnastaan Saaristoasian neuvottelukunnalta. Vasukkaissa on noin 250 jäsentä.

Vasukkaat järjestää Juhlasenssit yhdessä Kummun kyläyhdistyksen, Uukuniemi-seuran ja paikallisten yrittäjien kanssa. Päävastuu on Vasukkaat ry:llä.

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut